Breukelen: 26 oktober 2017

Deel dit bericht!

Maandelijks op iedere 4e donderdag van 9.15 tot 12.00 in Het Trefpunt, Heycop 2, (flat links naast De Aa 50, Ingang via Wilhelminastraat) Breukelen.
Je bereikt de locatie met bus 120, halte Schepersweg tegenover RSG Broklede. Een parkeerplaats vind je achter het Heijcop langs het Amsterdam Rijnkanaal.

Voor de bijeenkomst op donderdag 26 oktober zijn deze twee interessante workshops gepland.
De workshops worden gehouden in twee rondes, zodat iedereen kan deelnemen aan beide workshops.

Ontdek je kernkwaliteiten Door Joep van Maaren
en
Workshop CV-pimpen Door Marian Paul

Programma donderdag 26 oktober 2017:

09.15 uur – Inloop

09.30 uur – Welkom

09.45 uur – Eerste ronde workshops

10.30 uur – Pauze

10.45 uur – Tweede ronde workshops

11.30 uur – Gezamenlijke afsluiting

11.45 uur – Napraten en netwerken

12.00 uur – Einde

Workshops:
Ontdek je kernkwaliteiten
Door Joep van Maaren
Kwaliteiten stellen ons in staat om iets goed en gemakkelijk te doen. En juist omdat het ons geen moeite kost, denken we misschien dat iedereen dat goed en gemakkelijk kan: wij zijn ons niet bewust dat het een kwaliteit is en maken er daardoor misschien niet genoeg gebruik van. In deze workshop gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en hoe je die effectief kunt gebruiken.
Joep is Personal Coach en Business Coach. Meer informatie over hem kun je vinden op www.competencer.nl/profile/joep-van-maaren

Workshop CV-pimpen
Door Marian Paul
Marian Paul neemt je mee in de wereld van “het nieuwe solliciteren”.
Met haar ruime grafische ervaring weet zij hoe je een cv kunt vormgeven/pimpen zodat je in een paar seconden kunt laten zien wie je bent en waar je naar op zoek bent. Naast een goede inhoud van je cv is het van belang dat je opvalt in de massa. Marian wil je inspireren om je cv een aantrekkelijke en unieke uitstraling te geven. Neem je cv geprint mee als je feedback wilt ontvangen. Marian werkt graag met een kleine groep van ongeveer 10 personen, zodat er interactie en persoonlijke aandacht kan zijn.
Info over Marian en cv-pimpen kun je vinden op www.cv-pimpen.nl

Team Breukelen heet je van harte welkom

Over In Between Café
Het In Between Café is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan. Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops. Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.
Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Breukelen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar. Wil u uw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan u een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Contact:
breukelen@inbetweencafe.nl

Het eerstvolgende In Between Café Breukelen
Zal plaatsvinden op donderdagochtend 23 november 2017 op dezelfde locatie.

Je bent iedere 4e donderdag van de maand van harte welkom bij In Between Café Breukelen!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *