Breukelen: 24 augustus 2017

Deel dit bericht!

Maandelijks op iedere 4e donderdag van 9.30 tot 12.00 in Het Trefpunt in Breukelen.

 

In Between Café Breukelen gaat starten. We zouden het leuk vinden als je erbij bent. Daarom ben je van harte welkom om op donderdag 24 augustus samen met ons de opening met twee interessante workshops te volgen. Inloop is vanaf 09.15 uur. Om 09.30 uur begint het programma. We kijken uit om je te zien in “Het Trefpunt”.

Je bereikt de locatie met bus 120, halte Schepersweg. Een parkeerplaats vind je achter het Heijcop langs het Amsterdam Rijnkanaal.

 

Programma donderdag 24 augustus 2017:

09.15 uur – Inloop

09.30 uur – Welkom Speciaal

10.00 uur – Eerste ronde workshops

10.45 uur – Pauze

11.00 uur – Tweede ronde workshops

11.45 uur – Gezamenlijke afsluiting

11.55 uur – Napraten en netwerken

 

Workshop:

‘Op weg naar een professionele toekomst waar je blij van wordt’

Door Jan Daniël Toussaint Raven

Jan Daniël is jarenlang als marketing- en communicatie-expert in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Hij omhelst de stelling: ieder mens wordt creatief geboren en dit is een tijd waarin we die eigenschap meer dan ooit moeten aanspreken. En succes wordt vooral bepaald door wat je kunt betekenen voor een ander. Het is de ambitie van Jan Daniël om met trainingsmethoden als Lean, Design Thinking en het Business Model Canvas iedereen zijn eigen specifieke talenten en ‘de dingen waar je blij van wordt’ te laten ontdekken en via deze weg zoveel mogelijk mensen te helpen aan een nieuwe professionele toekomst die bij hen past.

duur: 45 minuten

Website: www.veranderwerk.com

YouTube kanaal: Veranderwerk

 

Workshop:

‘Kom op dreef!’

Door Tom Duindam

Alles gaat beter als je op dreef komt! Maar dat lukt de ene keer beter dan de andere. Soms zit je iets in de weg. En je weet ook niet altijd wat zo`n moeilijkheid nu inhoudt. Elke moeilijkheid is ook een deur naar zelfkennis. Deze workshop is bedoeld om jou te helpen toegang tot die kennis te krijgen.

Na een informatieve en speelse inleiding gaan we in duo`s uit elkaar. In de beschutting van zo`n tweetal onderzoek je een bepaalde moeilijkheid. Je gesprekspartner stelt je er gerichte vragen over en zo kom je tot een nieuwe formulering.

Helpt de nieuwe formulering je opnieuw op dreef te komen?

duur: 45 minuten

 

Tom Duindam is werkzoekend en is goed in het genereren van energie bij mensen. Precies dat bereikt hij met zijn workshop `Kom op dreef`.

 

Locatie

Ontmoetings- en activiteitencentrum

Het Trefpunt – Breukelen

Heijcop 2 (flat links naast De Aa 50),

3621 WD Breukelen

 

Over In Between Café
Het In Between Café is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.

Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops.

Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

 

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Breukelen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.

Wil u uw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan u een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

 

Contact

breukelen@inbetweencafe.nl

 

Het eerstvolgende In Between Café Breukelen
Zal plaatsvinden op donderdagochtend 28 september 2017 op dezelfde locatie.

 

Je bent vanaf 24 augustus iedere 4e donderdag van de maand van harte welkom bij In Between Café Breukelen!

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *