Breukelen: 28 september 2017

Deel dit bericht!

 

Maandelijks op iedere 4e donderdag van 9.30 tot 12.00 in Het Trefpunt in Breukelen.

 

Op donderdag 28 september hebben wij weer 2 interessante workshops bij het In Between Café Breukelen. Inloop is vanaf 09.15 uur. Om 09.30 uur begint het programma. We kijken uit om je te zien in “Het Trefpunt”.

Je bereikt de locatie met bus 120, halte Schepersweg. Een parkeerplaats vind je achter het Heijcop langs het Amsterdam Rijnkanaal.

 

Programma donderdag 28 september 2017:

 

09.15 uur – Inloop

 

09.30 uur – Welkom

 

09.45 uur – Eerste ronde workshops

 

10.30 uur – Pauze

 

10.45 uur – Tweede ronde workshops

 

11.30 uur – Gezamenlijke afsluiting

 

11.45 uur – Napraten en netwerken

 

12.00 uur – Einde

 

 

Workshop:

‘Fluitend naar je werk’ -loopbaanspel-

Door Mirjam Wisselaar

Iedereen zal zich zo af en toe wel eens de volgende vragen stellen: Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe pak ik dit aan? Wat wil ik eigenlijk? In deze workshop ga je ervaren hoe je een volgende stap in je loopbaan kan bepalen. De antwoorden liggen vaak meer voor de hand dan je nu misschien denkt. We gaan het Loopbaanspel spelen. Door middel van de vragen van het Loopbaanspel komen er antwoorden op jouw loopbaanvragen.

Als loopbaanadviseur helpt Mirjam Wisselaar mensen in hun loopbaan.

duur: 45 minuten

Website: www.wisselaar.eu

 

Workshop:

‘Whole Brain Theory’

Door Hennie Noijens

Heb je dat ook wel eens? Dat je denkt: “Hoe bestaat het, ik spreek toch gewoon Nederlands? Waarom begrijpt hij/zij me niet? Onwil? Of misschien toch van een andere planeet? ”Kan bijna niet anders dan dat je dat al meerdere malen hebt gemaakt. In de workshop “Whole Brain Theory” zal je mogelijk ontdekken waar dit door komt. Waarom communiceren soms zo ontzettend moeilijk is. Ook zal je mogelijk ontdekken wat je eraan kunt doen en hoe je jezelf beter kunt “verkopen”.

Hennie Noijens is een zeer actieve deelnemer die meerdere workshops heeft ontwikkeld voor het In Between Café.

duur: 45 minuten

Locatie

Ontmoetings- en activiteitencentrum

Het Trefpunt – Breukelen

Heijcop 2 (flat links naast De Aa 50),

3621 WD Breukelen

 

Over In Between Café
Het In Between Café is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.

Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops.

Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Breukelen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.

Wil u uw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan u een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

 

Contact

breukelen@inbetweencafe.nl

 

Het eerstvolgende In Between Café Breukelen
Zal plaatsvinden op donderdagochtend 26 oktober 2017 op dezelfde locatie.

 

Je bent iedere 4e donderdag van de maand van harte welkom bij In Between Café Breukelen!

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *