IBC De Bilt 5 december 2016

Deel dit bericht!

INLOOP VANAF 9.00 UUR; OPENING 9.15 UUR!

In Between Café
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen, creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

TIP: Neem pen en papier mee!!!

Programma
09.00-09.15 uur Inloop
09.15-09.30 uur Opening
09.30-10.15 uur Eerste ronde workshops
10.15-10.30 uur Pauze
10.30-11.15 uur Tweede ronde workshops
11.15-11.30 uur Afronding en netwerken

Workshops

‘Hoe word ik gezien?’ door Hanneke Bongaarts en Adriaan Kodde
Hanneke en Adriaan laten je op verrassende wijze ontdekken hoe je door anderen wordt gezien. Om mee te doen, is het handig als je een aantal van jouw favoriete tijdschriften meeneemt.

‘Fluitend naar je werk’ door Mirjam Wisselaar
Iedereen zal zich zo af en toe de volgende vragen stellen:Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe pak ik dit aan? Wat wil ik eigenlijk? In deze workshop ga je ervaren hoe je een volgende stap in je loopbaan kan bepalen. Door middel van de vragen van het loopbaanspel komen er antwoorden op jouw loopbaanvragen.

Verder zal Diana van Esveld aanwezig zijn van ‘Uitzendbureau JouwWerk’
Diana werkt vanuit huis en is sterk lokaal gericht en betrokken. Service is ook een belangrijk onderdeel voor JouwWerk; mensen helpen met hun cv op orde maken, advies, CAO bekijken, informatie over opwaarderen buitenlands diploma etc…Deze service is kostenloos!
NEEM JE CV MEE!!!

Contact
Sacha van Zijl
e: inbetweencafedb@gmail.com
w: https://inbetweencafe.nl/

Locatie
Wijkrestaurant Bij de Tijd in samenwerking met MENS De Bilt; brengt mensen bij elkaar.
Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt. www.restaurantbijdetijd.nl .

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt. Eén van de Universele wetten beschrijft het belang van evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren wij het principe van waardebepaling achteraf. Dit houdt in dat de bijeenkomst vrij toegankelijk is. We vragen je van te voren na te denken over wat je van de bijeenkomst verwacht. Aan het einde van de workshop bepaal je wat deze jou heeft gebracht. Wij nodigen je daarbij uit om een voor jou passende waardering achter te laten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *