IBC Heesch – Oss: 18 augustus 2016

Deel dit bericht!

Het In Between Café is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Kennis en ervaringen worden gedeeld om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar soms ook concreet met tips voor netwerkcontacten. Wij gaan ervan uit dat we samen als opdracht- of werkzoekenden veel kennis en ervaring in huis hebben. Tijdens deze bijeenkomst is het de bedoeling dat deelnemers met elkaar in contact komen en gestimuleerd worden om ideeën en kennis uit te wisselen. Op deze manier kunnen wij elkaar ondersteunen in onze zoektocht. Na afloop kun je napraten, nader kennismaken en/of netwerken.

Programma
09:15 – 09:30 uur Inloop
09:30 – 09:45 uur Opening
09:45 – 10:30 uur Eerste ronde workshops
10:30 – 10:45 uur Pauze en wisselen
10:45 – 11:30 uur Tweede ronde workshops
11:30 – 12:00 uur Sluiting en netwerken

Workshops:
Authenticiteit
Onze ervaring is dat authenticiteit loont. Als je echt gaat voor wat je wilt en echt jezelf durft te zijn dan ben je voor gesprekspartners authentieker en geloven ze je eerder, dan wanneer je een rol speelt.
Door Jaap Lageman, inspirator, kantelaar en kernteamlid van het In Between Café: https://nl.linkedin.com/in/jaaplageman/nl

Sollicitatie ervaringen
Iedereen heeft vanuit eigen ervaring of vanuit horen zeggen beelden over solliciteren. Een gruwelvraag, na 15 minuten weer buiten staan, geen prettig kruisverhoor en toch aangenomen worden, vanaf het eerste moment een positieve klik of alleen maar praten over koetjes en kalfjes.
Wat je ervaringen ook zijn, in deze workshop is er ruimte om deze te delen èn om ervan te leren.
Marion Groen is een netwerker pur sang en na het eerste In Between Café heeft ze aangeboden de bijeenkomsten mee te organiseren. https://nl.linkedin.com/in/mariongroenamt.

Locatie
Talentcentrum Ons Welzijn
Berghemseweg 8B, 5348 CJ Oss

Contact
Jacqueline Gerrits
06-23669373
inbetweencafeheeschoss@gmail.com

Waardebepaling achteraf
Wij vertrouwen op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf.
De workshops worden gratis aangeboden, waarbij wel een actieve inzet wordt verwacht. Passief luisteren levert je weinig op. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Alles draait om meedoen en meedenken, omdat je samen meer kunt en weet dan alleen. Aan het einde van de bijeenkomst, bepaal jij wat de dag jou heeft gebracht. We nodigen je daarbij uit om dit te waarderen:
● In de vorm van een voor jou passende financiële bijdrage in het ‘varkentje’;
● Óf door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo fijn. Dit kan door een e-mailtje te sturen: inbetweencafeheeschoss@gmail.com.

Je bent van harte welkom in het In Between Café Heesch – Oss!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *