Heesch – Oss donderdag 15 juni 2017

Deel dit bericht!

Het In Between Café is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Kennis en ervaringen worden gedeeld om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar soms ook concreet met tips voor netwerkcontacten. Wij gaan ervan uit dat we samen als opdracht- of werkzoekenden veel kennis en ervaring in huis hebben. Tijdens deze bijeenkomst is het de bedoeling dat deelnemers met elkaar in contact komen en gestimuleerd worden om ideeën en kennis uit te wisselen. Op deze manier kunnen wij elkaar ondersteunen in onze zoektocht. Na afloop kun je napraten, nader kennismaken en/of netwerken.

Programma
09:15 – 09:30 uur Inloop
09:30 – 09:45 uur Opening
09:45 – 10:30 uur Eerste ronde workshops
10:30 – 10:45 uur Pauze
10:45 – 11:30 uur Tweede ronde workshops
11:30 – 12:00 uur Sluiting en netwerken

Workshop:
Jubiliumuitvoering: Netwerken werkt!
Een van de doelen van het In Between Café is het netwerken. Nieuwe contacten opdoen, nieuwe kennis vergaren en mogelijk ook netwerktips krijgen. Netwerken wordt ook steeds belangrijker bij het vinden van een baan. Vaak zijn we met name bezig met het reageren op vacatures. Terwijl veel vacatures niet geplaatst worden. Uit onderzoek blijkt dat 21% van de banen wordt ingevuld vanuit het netwerk. Hiermee is dit het meest effectieve baanvindkanaal.

Tijdens dit jubileum In Between Café willen we dan ook meer aandacht geven aan netwerken. Met als doel dat de kansen op het vinden van een baan worden vergroot.

Hoe groot is jouw netwerk? Wie zitten er in jouw netwerk? En hoe kunnen we ons netwerk beter inzetten bij de zoektocht naar ander werk? Vragen waarmee we tijdens dit In Between Café aan de slag gaan. Uit het delen van ervaringen krijgen we meer inzicht in wat wel werkt en wat niet.

Kom jij ook om tijdens deze inspirerende bijeenkomst samen te onderzoeken hoe je jouw kansen op werk kunt vergroten? Wij kijken uit naar je komst!

Locatie
Talentcentrum Ons Welzijn
Berghemseweg 8B, 5348 CJ Oss

Contact
Jacqueline Gerrits
06-23669373
inbetweencafeheeschoss@gmail.com

Waardebepaling achteraf
Wij vertrouwen op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf.
De workshops worden gratis aangeboden, waarbij wel een actieve inzet wordt verwacht. Passief luisteren levert je weinig op. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Alles draait om meedoen en meedenken, omdat je samen meer kunt en weet dan alleen. Aan het einde van de bijeenkomst, bepaal jij wat de dag jou heeft gebracht. We nodigen je daarbij uit om dit te waarderen:

  • In de vorm van een voor jou passende financiële bijdrage in het ‘varkentje’;
  • Door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van een deel van de organisatie, communicatie met kranten verzorgen, locatie in orde maken voorafgaand aan elke bijeenkomst of het verzorgen van een workshop.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo fijn. Dit kan door een e-mailtje te sturen: inbetweencafeheeschoss@gmail.com.

Je bent van harte welkom in het In Between Café Heesch – Oss!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *