Heesch – Oss donderdag 16 februari 2017

Deel dit bericht!

Het In Between Café is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Kennis en ervaringen worden gedeeld om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar soms ook concreet met tips voor netwerkcontacten. Wij gaan ervan uit dat we samen als opdracht- of werkzoekenden veel kennis en ervaring in huis hebben. Tijdens deze bijeenkomst is het de bedoeling dat deelnemers met elkaar in contact komen en gestimuleerd worden om ideeën en kennis uit te wisselen. Op deze manier kunnen wij elkaar ondersteunen in onze zoektocht. Na afloop kun je napraten, nader kennismaken en/of netwerken.

Programma
09:15 – 09:30 uur Inloop
09:30 – 09:45 uur Opening
09:45 – 10:30 uur Eerste ronde workshops
10:30 – 10:45 uur Pauze
10:45 – 11:30 uur Tweede ronde workshops
11:30 – 12:00 uur Sluiting en netwerken

Workshop:

Tijdens dit tweede In Between Café van 2017 hebben we twee workshops op het programma staan.

Kernkwaliteiten
Ieder mens heeft bepaalde eigenschappen waarvan hij of zij zelf zegt: “maar dat kan/heeft toch iedereen?” Dat noemen we een kernkwaliteit. Iedereen heeft verschillende kernkwaliteiten, maar we gaan daar niet op dezelfde manier mee om. Soms maken mensen te veel gebruik van hun kernkwaliteit en schieten ze daarin door. Een sterk punt kan daardoor vervormen tot een zwak punt. Ook vanuit de vervorming kun je bij een kernkwaliteit uitkomen. In deze workshop gaan we in kleine groepjes op zoek naar onze kernkwaliteiten. Je bewust zijn van je kernkwaliteiten (en mogelijke vervormingen daarvan), verhoogt je persoonlijke effectiviteit. Dit onderwerp kent nog meer invalshoeken, waar we een volgende keer verder op ingaan. Deze workshop wordt verzorgd door Jacqueline Gerrits en Tiny la Roi.

Persoonlijke pitch
Heb jij je persoonlijke verhaal klaar wanneer je onverwacht iemand tegenkomt die jou aan een baan zou kunnen helpen? In het tweede deel van de ochtend gaan we oefenen met je persoonlijke pitch. Deze workshop wordt verzorgd door Marion Groen.

Locatie
Talentcentrum Ons Welzijn
Berghemseweg 8B, 5348 CJ Oss

Contact
Jacqueline Gerrits
06-23669373
inbetweencafeheeschoss@gmail.com

Waardebepaling achteraf
Wij vertrouwen op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf.
De workshops worden gratis aangeboden, waarbij wel een actieve inzet wordt verwacht. Passief luisteren levert je weinig op. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Alles draait om meedoen en meedenken, omdat je samen meer kunt en weet dan alleen. Aan het einde van de bijeenkomst, bepaal jij wat de dag jou heeft gebracht. We nodigen je daarbij uit om dit te waarderen:

  • In de vorm van een voor jou passende financiële bijdrage in het ‘varkentje’;
  • Door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van een deel van de organisatie, communicatie met kranten verzorgen, locatie in orde maken voorafgaand aan elke bijeenkomst of het verzorgen van een workshop.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo fijn. Dit kan door een e-mailtje te sturen: inbetweencafeheeschoss@gmail.com.

Je bent van harte welkom in het In Between Café Heesch – Oss!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *