IBC Utrecht West donderdag 5 juli in Buurthuis Rosa – Vitaliteit en Veerkracht

Deel dit bericht!

Het laatste In Between Cafe Utrecht West vóór de zomer! Donderdag 5 juli staat er één lange workshop gepland van 90 minuten in Buurthuis Rosa. We nodigen jullie weer van harte uit om je laten inspireren, ervaringen uit te wisselen en energie op te doen. Je bent van harte welkom!

Workshop “Vitaliteit en Veerkracht”

door Christa van Werkum en Bets Everts
Duur: 90 minuten met pauze

Hoe blijf je vitaal en veerkrachtig tijdens je zoektocht naar werk?

Aanmelden wordt op prijs gesteld, en kan via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6RR_miZFFd6UcqZG1PAgYlReFsmAMprWKlCkjk7hFUWn-3g/viewform?c=0&w=1

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht West is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.

Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.

Elke maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en tussendoor en na afloop is er tijd om na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht West zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar (neem kleingeld mee!).
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst, of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

“Vitaliteit en Veerkracht” door Christa van Werkum en Bets Everts

Duur 90 minuten met pauze

Hoe blijf je vitaal en veerkrachtig tijdens je zoektocht naar werk?
Het programma bestaat uit drie onderdelen:

  1. Wat verstaan we onder vitaliteit en veerkracht?  Waarom is dit zo belangrijk bij het zoeken naar werk?
  2. Hoe staat het met jouw eigen vitaliteit en veerkracht?
  3. Wat kan je doen om je vitaliteit zo te houden en/of verder te versterken?

Het programma bestaat uit een deel theorie en veel interactie en samenspraak in diverse werkvormen.

Christa van Werkum is arbeids- en organisatiepsycholoog met ruime ervaring in coachen, opleiden en persoonlijke ontwikkeling binnen organisaties. Ze is recent gestart met haar bedrijf ChristaVersterkt: info@christaversterkt.nl

Bets Everts is werkzaam als arbo-adviseur en heeft naast haar baan een praktijk in kinesiologie in Wijk bij Duurstede: info@key4balance.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *