IBC Utrecht-zuid 15 oktober 2018

Deel dit bericht!

In Between Café Utrecht-Zuid heeft twee mooie workshops in de aanbieding! Wil je  een stap verder komen in het presenteren van jezelf, wil je nieuwe vaardigheden opdoen of jezelf verrijken met nieuwe inzichten?

Workshop: Rouw door verlies van werk”

Het beleven van een rouwproces is niet het eerste waar mensen aan denken als ze geen baan (meer) hebben. Geen werk hebben betekent afscheid nemen van bijvoorbeeld collega’s en een dagbesteding, maar ook anders naar jezelf kijken en misschien je toekomstbeeld zien veranderen. Allemaal onderdelen van een rouwproces. Wat doet het rouwproces met jou? In welke fase zit jij? Wat is goed of fout in rouwen?

Tijdens deze workshop leer je wat een rouwproces is en waar jij momenteel in dit proces staat.

Let op: Neem pen en papier mee.

 

Door: Lize Nijenhuis heeft sinds een jaar haar eigen praktijk als rouw- en verliesbegeleider (www.rouwinzicht.nl ) Zij begeleidt mensen met ingrijpende verlieservaring door overlijden, gezondheid of verlies van werk. Daarnaast is ze medisch maatschappelijk werker voor mensen met gehoorproblemen.

Duur: 45 min

 

Workshop: “Spiegels”

Door: Allen (inleiding Bert)

Duur: 45 minuten

Neem een spiegeltje mee.

Confrontatie met negativiteit en wat doe je er dan mee.

 

Je bent van harte welkom interessante workshop vrijblijvend te komen volgen na afloop is er ruimte om te netwerken.

 

Even aandacht voor het volgende

Wij hebben jullie hulp een beetje nodig, bij het bedenken van thema’s voor de invulling van de café ochtenden. We willen graag weten wat jullie van ons verwachten. Wat voor workshops jullie leuk en nuttig vinden. Dan kunnen wij proberen om gevarieerde en inspirerende ochtenden te organiseren. Graag jullie input aanstaande bijeenkomsten, alvast bedankt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *