IBC Utrecht Zuid 16 september 2019

Deel dit bericht!

Aan de slag met communicatie

Op maandag 16 september zijn er bij In Between Café Utrecht Zuid twee workshops, beide in het teken van communicatie. Olga Leever en Marjan de Reus brengen ons iets bij over respectievelijk schriftelijke en mondelinge communicatie. Zelf noemen ze het ‘welkommunicatie’. Wij kijken er erg naar uit!

Programma

09:15 – Inloop 

09:30 – Welkom 

09:45 – Eerste ronde workshops

10:30 – Pauze

10:45 – Tweede ronde workshops

11:30 – Gezamenlijke afsluiting

11:40 – Napraten en netwerken

 

Workshop: Welkommunicatie

Door: Olga Leever en Marjan de Reus

Zo voorkom je miscommunicatie met relaties op de werkvloer

Onbegrip door vage afspraken, non-verbale communicatie tijdens een sollicitatiegesprek of overleg, misverstanden via tekstberichten… Voorbeelden van miscommunicatie kennen we allemaal. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap duidelijk overkomt? En hoe voorkom je irritaties? Met andere woorden: hoe geef je collega’s en klanten een gevoel van ‘welkommunicatie’?

Tijdens het eerste deel van deze workshop gaan we aan de slag met schriftelijke communicatie. Deel twee gaat in op mondelinge communicatie. 

Over de trainers Marjan en Olga:

  • Olga Leever is expert in positief en duidelijk schriftelijk communiceren. 

Meer informatie: www.deschoneschrijfster.nl 

  • Marjan de Reus is specialist in gespreksvoering en heldere mondelinge communicatie. 

Meer informatie: www.autireus.nl

 

Waardebepaling achteraf

Het In Between Café drijft volledig op vrijwilligers en vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een vrijwillige financiële bijdrage te doen in het huisje (voor bekostiging van bijv. flipovers en pennen) of door jouw talenten beschikbaar te stellen. Wil je zelf een workshop geven of wil je In Between Café op een andere manier ondersteunen? Benader dan vrijblijvend één van de teamleden om samen de mogelijkheden te bekijken.

Locatie

Buurtcentrum De Musketon

Hondsrug 19

3524 BP Utrecht

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *