IBC Utrecht Zuid 18 maart 2019

Deel dit bericht!

Voor maart heeft het In Between Café Utrecht-Zuid twee interessante workshops op het programma!

Het verlies van zekerheid heeft vaak gevolgen voor de portemonnee, Peter besteedt hier aandacht aan.

Confrontatie met je eigen beperkingen kunnen ook kansen zijn voor nieuwe ongekende mogelijkheden! Yvonne gaat met dit thema aan de slag.

 

Workshop: “Overzicht houden over je financiële positie”

Door: Peter Vliegenthart

Peter heeft ervaring opgedaan als vrijwilliger bij Financiën, Informatie en Advies van U-Centraal. Hoe hou je overzicht over je financiën, zeker bij ingrijpende veranderingen en tegenslagen in het leven.

In deze workshop laat Peter je zien dat met eenvoudige middelen dit overzicht kunt bewaren. Tevens wijst hij je op enkele mogelijkheden en valkuilen bij toeslagen en eenmalige tegemoetkomingen. Met de gegevens die in de workshop worden behandeld kun je vrij eenvoudig een overzicht maken van de te verwachte vaste lasten en deze over het jaar te verdelen. Door de vaste kosten duidelijk te krijgen is ook het vrij besteedbaar bedrag inzichtelijk. Hierdoor zal financiële stress afnemen

 

Workshop: Speelruimte en Veerkracht

Door: Yvonne Lammertink

Je baan verliezen, om welke reden dan ook, kan je confronteren met je eigen beperkingen. Maar óók zicht geven op nieuwe mogelijkheden!

Hoe kom je erachter wat je kunt veranderen en wat je juist beter kunt leren accepteren – zonder je schuldig te voelen over moeilijke omstandigheden? Kortom: waar zit jouw speelruimte in het leven?

Yvonne Lammertink veerkrachtversterker van iLonk helpt je om met deze thema’s aan de slag te gaan. Daarbij combineert ze inzichten uit de humanistiek,psychologie en filosofie met haar persoonlijke levenservaring.

Even aandacht voor het volgende: 

Oproep:

Wil je zelf een workshop leiden of heb je ideeën voor nieuwe activiteiten? Kom in gesprek met een van onze teamleden.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *