IBC Utrecht Zuid 18 november 2019

Deel dit bericht!

Het is ons gelukt om een heel bijzondere workshop “pitchen” aan jullie te kunnen bieden. Het is daarom, dat we een extra beroep willen doen om deze workshop zo breed mogelijk te delen binnen jullie netwerken, het zou jammer zijn als je deze kans voorbij laat gaan. Kom in grote getale op maandag 18 november naar de Musketon in Lunetten bij het In Between Café Utrecht Zuid.

Leer je ideeën en capaciteiten kort en krachtig over te brengen

Op maandag 18-11 leert Patrick van Gils ons hoe we succesvol kunnen pitchen en presenteren. Wil jij ook met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht overbrengen wie je bent en wat je kunt? Je bent van harte welkom bij deze workshop in De Musketon om dat te leren. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit!

Locatie

Buurtcentrum De Musketon

Hondsrug 19

3524 BP Utrecht

Programma

09:15 – Inloop 

09:30 – Welkom 

09:45 – Eerste workshopronde

10:30 – Pauze

10:45 – Tweede workshopronde 

11:30 – Gezamenlijke afsluiting

11:40 – Napraten en netwerken

 

Workshop: “Succesvol Pitchen & Presenteren”

Door: Patrick van Gils

Hoe breng jij jezelf, je product, je plan, je idee kort en krachtig over?

Iedere Nederlander verdient een podium en een pitch! Dat is Patrick’s missie. Wat zijn jouw kwaliteiten, talenten en capaciteiten? Leer een kort, krachtig en overtuigend verhaal paraat te hebben. Als jij goed kunt pitchen en presenteren, ben je in het leven succesvoller. Je vergroot je persoonlijke impact, zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Je voelt je minder onzeker en wordt minder snel afgewezen. Dat geeft een superlekker en krachtig gevoel. Durf jij je podium te pakken?

In de workshop Succesvol Pitchen & Presenteren ervaar en ontdek je:

  • Hoe je ”in twee superaantrekkelijke zinnen” kunt zeggen wie jij bent en waar jij voor staat, waardoor mensen echt naar je luisteren.
  • Hoe je in al je contacten de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf benut.
  • Hoe je ontspannen en zelfverzekerd jezelf kunt uitdragen, in 1 minuut.
  • Hoe je kort en krachtig kunt vertellen wat jouw toegevoegde waarde is in al je netwerkcontacten.
  • Patrick van Gils, pitch-expert en topspreker 

    Ik ben Patrick van Gils, marketing- en communicatie-expert, met een specialisatie en passie voor kort en krachtig pitchen en overtuigend presenteren. Jij profiteert tijdens de workshop van mijn know-how uit de allerbeste en sterkste marketingbedrijven en A-merken voor de verdere groei van jouzelf en/of jouw bedrijf. Ik heb veel bedrijven in Nederland bekender, zichtbaarder en succesvoller gemaakt, o.a. McDonald’s, Content Uitzendbureau, Schoevers Opleidingen en Makro. Op een praktische wijze deel ik mijn know-how en m’n geheimen zodat jij ze ook direct kunt toepassen!

    Meer informatie over Patrick van Gils en zijn bedrijf vind je op de website www.toppresentaties.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *