IBC Utrecht Zuid 19 augustus 2019

Deel dit bericht!

Zomerworkshop bij In Between Café Utrecht Zuid biedt iedere derde maandag van de maand één of twee inspirerende workshops waarbij je ook andere werk- en opdrachtzoekenden kunt ontmoeten. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet. Zo kunnen zij hun eigen unieke kracht (her)vinden en daarmee zelf de regie nemen over het vinden van een nieuwe baan of opdracht.

Voor maandag 19 augustus hebben we weer een interessante workshop op het programma staan. 

Ayşe Kalyon komt om ons kennis te laten maken met persoonlijk leiderschap. We gaan dus aan de slag met de regie nemen over ons eigen leven.

Workshop: “Kennismakingsworkshop Persoonlijk Leiderschap”

Door: Ayşe Kalyon

Persoonlijk leiderschap gaat over de regie van je leven in eigen hand nemen. In hoeverre word jij geleefd, of heb jij zelf het stuur in handen? Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt in het leven? Zie je ook uit naar leven vanuit eigen kracht? Het moeilijkste in het leven is jezelf leiden. Realiseer je je hoeveel leiders er in jou zijn? 

Tijdens deze workshop krijg je inzichten in waar je nu bent en waar je naartoe wilt. Je leert hoe je tijdens een sollicitatiegesprek in je kracht kunt blijven en anderen kunt overtuigen. Door middel van het beantwoorden van de juiste vragen creëer je meer bewustwording van je onbewuste processen. En daar kun je je voordeel mee doen bij het zoeken naar werk of opdrachten.

Waardebepaling achteraf

Het In Between Café drijft volledig op vrijwilligers en vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een vrijwillige financiële bijdrage te doen in het huisje (voor bekostiging van bijv. flipovers en pennen) of door jouw talenten beschikbaar te stellen. Wil je zelf een workshop geven of wil je In Between Café op een andere manier ondersteunen? Benader dan vrijblijvend één van de teamleden om samen de mogelijkheden te bekijken.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *