Utrecht-Zuid: 20 maart 2017

Deel dit bericht!

Utrecht Zuid was nog een lege stip op de kaart van de In Between Café’s. Maar daar gaat verandering in komen!

Het In Between Café Utrecht Zuid gaat namelijk van start en wel op maandag 20 maart. Die dag ben je vanaf 09.15 uur welkom bij De Musketon, Hondsrug 19 in Utrecht.
Laten we deze speciale dag vieren met nieuwe inzichten en ontmoetingen, tips en netwerkcontacten. Voor deze bijeenkomst hebben we inspirerende workshops met gemotiveerde workshophouders gevonden.
Voortaan vindt IBC Utrecht Zuid op iedere derde maandag van de maand plaats in De Musketon. Het programma is van 09.30 tot 11.40 uur met daarna nog de mogelijkheid tot netwerken en gezellig napraten.
Let op, in april zal er géén In Between Café zijn, dit ivm Pasen.
Jullie zijn van harte welkom op 20 maart!

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken
Workshops
Workshop 1: Ondernemen, iets voor mij?!
Door: Sunita Chote en Christiaan de Bruin, Power by Peers
Duur: 45 minuten

Workshop 2: Hoe ik mijn leven veranderde – en wat ik leerde onderweg
Door: Daniëlle van Grieken
Duur: 45 minuten (maximaal 30p.)

Workshop 3: Een rode loper voor jouw professioneel talent
Door: Ilonka Guurink
Duur: 45 minuten (maximaal 8p.)

Foto maken vanaf 09.30 uur
Maak een mooie pasfoto voor op je CV, LinkedIn of social media

Workshop: Ondernemen, iets voor mij?!
“Er is genoeg werk, er zijn alleen niet genoeg banen”, horen we vaak. Zelfstandig of binnen een coöperatie aan de slag gaan kan een oplossing zijn. Dan ga je samen de markt op en help je elkaar waar nodig. Sunita Chote en Christiaan de Bruin nemen je mee in de voordelen van ondernemen, laten jou je ondernemende kant zien en geven voorbeelden over hoe je kunt starten vanuit een uitkering.
.
Workshop: Hoe ik mijn leven veranderde – en wat ik leerde onderweg
Ooit was ze wetenschapper, toen werd ze yogadocente en nu leeft Daniëlle haar droom als schrijfster en illustrator. In de afgelopen 10 jaar heeft ze drie keer het roer drastisch omgegooid in haar leven. Een van de belangrijkste lessen die ze onderweg geleerd heeft is: Je leven veranderen kan!
Tijdens deze workshop vertelt Daniëlle over haar carrière-switches en welke belangrijke lessen ze leerde die wellicht ook jou verder kunnen helpen in het vinden van je eigen weg.

Workshop: Een rode loper voor jouw professioneel talent
In deze workshop ga jij woorden geven aan jouw professioneel talent, ondersteund met een voorbeeld uit jouw werkervaring. Want jij hebt talent. Iedereen heeft een talent. Talent is het hebben van een unieke gave, een natuurlijke aanleg die zichtbaar is in elke activiteit die je moeiteloos afgaat en die je voldoening geeft.

Foto maken vanaf 09.30 uur
Vandaag zal Jan van Candela Fotografie aanwezig zijn om voor een ieder die dat wil, tegen een kleine betaling, een mooie persoonlijke profielfoto te maken. Deze foto’s kun je vrij gebruiken als profielfoto voor bijvoorbeeld op je CV, je LinkedIn profiel of andere social media.

Locatie
Buurtcentrum De Musketon
Hondsrug 19
3524 BP Utrecht

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht Zuid is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht Zuid zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kun je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Contact
In Between Café Utrecht Zuid
E: utrecht-zuid@inbetweencafe.nl

Het volgende In Between Café Utrecht Zuid
Het volgende In Between Café zal plaatsvinden op maandagochtend 15 mei 2017 in Buurtcentrum De Musketon in Lunetten.
Let op, in april zal er dus géén In Between Café zijn, dit ivm Pasen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *