IBC Utrecht-zuid 21 januari 2019

Deel dit bericht!

Allereerst de beste wensen voor 2019.

Het In Between Café Utrecht-Zuid heeft een mooie workshop op het programma! Wil je een stap verder komen in het nieuwe solliciteren, je kunt een nieuwe vaardigheid opdoen om naar jezelf te kijken of bekeken worden. Op de derde maandag van deze maand ben je van harte welkom in Buurtcentrum De Musketon, Hondsrug 19 in Utrecht.

Met deze maand:

Workshop: Praktische video presentatie

Door: Elisabeth Griffioen

Duur: 90 minuten

Met een video zorg je dat je sneller gekozen wordt om mee te werken: wie jou op video zag heeft het gevoel je al te kennen. Het lijkt lastig, maar je maakt het jezelf er juist gemakkelijker mee. Meer mensen bereiken op een menselijke manier.

Video wordt steeds meer gebruikt en gevraagd. Daarom is het goed om de basics te kennen: wat heb je nodig om een video op te nemen en hoe kom je goed in beeld? Wat kan je zelf, en waarvoor schakel je hulp in?

De Videovakvrouw (Elisabeth Griffioen) helpt je op weg en laat je de stappen zetten die je in je eentje steeds maar uitstelt.

Elisabeth leerde het video-vak als programmamaker bij landelijke tv-zenders. Ze was regisseur, eindredacteur en verslaggever van reisprogramma’s, reality-series en medische series.

Sinds 2013 helpt ze als De Videovakvrouw ondernemers & werkzoekenden door middel van praktische trainingen en coaching goed voor de dag te komen in hun eigen video’s.

(Neem je mobiele telefoon mee).

Even aandacht voor het volgende:

Heb je zin, tijd en gelegenheid om je in te zetten om ons café te helpen om er weer een mooi jaar van te maken met het organiseren van goede, zinvolle, inspirerende workshops. Spreek je uit, klamp ons aan en doe mee! Kortom vele handen licht werk.

Wil je zelf een workshop leiden of heb je ideeën voor nieuwe activiteiten? Ga dan vrijblijvend in gesprek met een van onze teamleden.

You may also like...

2 reacties

 1. Lien schreef:

  Ik ben geïnteresseerd. Kunt u mij vertellen hoe laat het begint?

 2. Adriaan Kodde schreef:

  Beste Lien, van harte welkom. Het programma is als volgt:
  09:15 – Inloop
  09:30 – Welkom
  09:45 – Eerste ronde workshops
  10:30 – Pauze
  10:45 – Tweede ronde workshops
  11:30 – Gezamenlijke afsluiting
  11:40 – Napraten en netwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *