IBC Utrecht Zuid 21 oktober 2019

Deel dit bericht!

Op zoek naar je vonk

Op maandag 21 oktober gaan we met Kirsten Vonk op zoek naar onze ‘vonk’, om te ontdekken waar we blij van worden en wat voor soort werk of opdrachten bij ons past. Wij kijken enorm uit naar de komst van Kirsten en heten ook jou graag welkom.

Programma

09:15 – Inloop 

09:30 – Welkom 

09:45 – Eerste ronde workshop

10:30 – Pauze

10:45 – Tweede ronde workshop

11:30 – Gezamenlijke afsluiting

11:40 – Napraten en netwerken.

Workshop: “Vonk maakt vuur”

Door: Kirsten Vonk

We zitten in een tijd van transformatie waarin het oude niet meer werkt en het nieuwe zich misschien nog niet helemaal aandient. Je solliciteert naar functies die in het verlengde liggen van je cv maar je wordt telkens afgewezen of je vindt er geen voldoening meer in. Het is een tijd waarin een beroep wordt gedaan op je bezieling; er wordt je gevraagd te onderzoeken wat echt belangrijk voor je is en waarmee jij het verschil wilt maken.

Dat betekent dat we uit ons hoofd moeten stappen en naar ons gevoel gaan luisteren. Dat kan best lastig zijn, omdat we meestal een rationele opvoeding hebben gehad en niet geleerd hebben om naar ons gevoel te luisteren. Naar je gevoel luisteren is de uitdaging waar we nu voor staan.

Kirsten Vonk neemt je mee in de reis van het hoofd naar het hart. Ze legt uit dat iedereen met een vonk wordt geboren. Hierin ligt hetgeen dat je te doen hebt in dit leven. Je hebt talenten meegekregen om dat te creëren en te realiseren.

De missie van Kirsten Vonk is om mensen inzicht te geven in hun vonk, zodat ze ontdekken welk werk bij hen past of wat ze door middel van het ondernemerschap willen realiseren.

Lees verder op www.vonkmaaktvuur.nl 

Volgende bijeenkomst In Between Café Utrecht Zuid 

De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 18 november. Wil je een uitnodiging met het programma ontvangen in je inbox? Geef je dan op voor onze mailinglijst.

Consumpties zijn voor eigen rekening, verkrijgbaar aan de bar.

Graag tot ziens op maandag 21 oktober.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *