Utrecht-Zuid: maandag 21 augustus 2017

Deel dit bericht!

Iedere derde maandag van de maand van 09:30 tot 12:00 uur.
Locatie: Theater De Musketon, Hondsrug 19 in Utrecht

Heb je onze fantastische juli-editie gemist? De derde maandag van augustus is je volgende kans om nieuwe ervaringen op te doen, je zinnen te verzetten, geïnspireerd te worden en anderen te inspireren bij IBC Utrecht-Zuid.
Na een zinderende zomer ontmoeten we elkaar tijdens drie gevarieerde workshops.

Je bent welkom vanaf 09.15 uur. Om 09.30 uur begint het programma.
Tot maandag 21 augustus!

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

Workshops
Workshop: Kom op dreef
Door: Tom Duindam
Duur: 45 minuten

Workshop: Workshopbrainstorm
Door: Adriaan Kodde en Jeroen Muller
Duur: 45 minuten

Workshop: Schilderen
Door: Inge Zeelen, beeldend kunstenaar
Duur: 45 minuten

Workshop: Kom op dreef
Alles gaat beter als je op dreef komt! Maar dat lukt de ene keer beter dan de andere. Soms zit je iets in de weg. En je weet ook niet altijd wat de moeilijkheid precies inhoudt. Ik nodig je uit om op onderzoek te gaan naar… jezelf! Elke moeilijkheid is een deur naar zelfkennis. De workshop is bedoeld om jou te helpen toegang tot die kennis te krijgen. Na een informatieve en speelse inleiding gaan we in duo’s uit elkaar. In de beschutting van zo’n tweetal formuleer je een bepaalde moeilijkheid. Je gesprekspartner stelt je er gerichte vragen over. Jullie controleren of bepaalde aannames bij de moeilijkheid kloppen. Misschien ziet het er na je zelfonderzoek heel anders uit. Helpt de nieuwe formulering je opnieuw op dreef te komen?
Tom Duindam is werkzoekend en is goed in het genereren van energie bij mensen. Precies dat bereikt hij met zijn workshop `Kom op dreef`.
Door: Tom Duindam
Duur: 45 min

Workshop: Workshopbrainstorm
Welke workshops zou je zelf graag willen volgen? Wat is jouw behoefte? Wat werkt voor jou? Waar heb je nu echt wat aan? Een brainstormsessie, zodat we heel helder boven tafel krijgen wat echt bijdraagt aan het optimaliseren van jouw pad naar een nieuwe baan die echt bij jou past. Wie heeft kennis waarover? Wie wil waarover wat horen? Dat kan verrassende resultaten opleveren. Doe je mee?
Door: Adriaan Kodde en Jeroen Muller
Duur: 45 min

Workshop: Schilderen
Schilderen met gouache (verf op waterbasis) op papier, zelf heldere tinten mengen, materiaal verkennen, inspiratie opdoen, je waarneming verbeelden. In korte tijd maken we een klein werkje, even niet bezig met de zoektocht naar werk, maar je intuïtie volgen. Waar kom je terecht?
Door: Inge Zeelen, beeldend kunstenaar
Duur: 45 min (maximaal 12 p.)

Locatie
Theater De Musketon
Hondsrug 19
3524 BP Utrecht

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht-Zuid is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er drie workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht-Zuid zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kun je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Contact
In Between Café Utrecht-Zuid
E: utrecht-zuid@inbetweencafe.nl

Het eerstvolgende In Between Café Utrecht-Zuid

Het eerstvolgende In Between Café zal plaatsvinden op maandagochtend 18 september 2017 in Theater De Musketon in Lunetten.

Je bent op 21 augustus van harte welkom in het In Between Café Utrecht-Zuid!

You may also like...

2 reacties

  1. Ad Uijterwaal schreef:

    Dank gisteren voor het podium om het netwerk van TalentPlus onder de aandacht te brengen onder de deelnemers van jullie in between café. Benieuwd naar de mogelijkheden om ook op andere locaties rond Utrecht HBO+ opgeleide 50plus werkzoekenden te informeren over het bestaan van Talentplus. Ik ben iig graag bereid om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

    • utrecht-zuid@inbetweencafe.nl schreef:

      Supermooi dat we elkaar zo kunnen versterken. Dank voor jullie bijdrage maandag. Alle In Between Cafés zijn bereikbaar via de mail, mailadressen te vinden op de site. Laten we de mogelijkheden snel bespreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *