Utrechtse Heuvelrug: 14 augustus 2017

Deel dit bericht!

Maandelijks op iedere tweede maandag van 9.00 tot 12.00 op Landgoed de Horst in Driebergen.

Het is volop zomer en ook het ‘In Between  Café’ Utrechtse Heuvelrug is actief! Ons team is nieuw en heeft met frisse ideeën en vol enthousiasme gewerkt aan het programma. Zo kunt u na de vakantie vol inspiratie en opgeladen aan de slag! Voor de komende bijeenkomst op maandag 14 augustus  zijn inspirerende workshops en motiverende workshopleiders gevonden.  Er zijn twee rondes zodat iedereen aan twee workshops deel kan nemen.

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Programma Maandag 14  augustus  2017:

09.00 uur – Inloop

09.15 uur – Opening

09.30 uur – Eerste ronde workshops

10.15 uur – Korte pauze

10.40 uur – Tweede ronde workshops

11.30 uur – Gezamenlijke afsluiting

11.30 uur – Tijd om te netwerken

 

Workshop: “Kom op Dreef”

door: Ton Duindam 

duur: 45 minuten

 

Workshop: “Wat wil je vragen en doe dat gewoon nu!”

door: Kristien Zijderveld

duur: 45 minuten

 

Workshop:

‘Kom op dreef!’  Alles gaat beter als je op dreef komt!

Maar dat lukt de ene keer beter dan de andere. Soms zit je iets in de weg. En je weet ook niet altijd wat zo’n moeilijkheid nu inhoudt. Elke moeilijkheid is een deur naar zelfkennis. De workshop is bedoeld om jou te helpen toegang tot die kennis te krijgen. Na een informatieve en speelse inleiding gaan we in duo’s uit elkaar. In de beschutting van zo’n tweetal formuleer je een bepaalde moeilijkheid. Je gesprekspartner stelt je er gerichte vragen over. Jullie controleren of bepaalde aannames bij de moeilijkheid kloppen. Misschien ziet het er na je zelfonderzoek heel anders uit. Helpt de nieuwe formulering je opnieuw op dreef te komen?
Tom Duindam is werkzoekend en is goed in het genereren van energie bij mensen. Precies dat bereikt hij met zijn workshop `Kom op dreef`.

Door: Ton Duindam – duur 45 minuten.

Workshop:

“Wat wil je vragen en doe dat vooral nu!”

In deze workshop helpen de deelnemers elkaar met vragen, antwoorden, tips en tops. Gespreksleider is Kristien Zijderveld.

Door: Kristien Zijderveld – duur 45 minuten.

Locatie
Landgoed de Horst
De Horst 01
3371 KR Driebergen

Over In Between Café
Het In Between Café Utrechtse Heuvelrug is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het geven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er twee of drie workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrechtse Heuvelrug zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kun je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Contact
In Between Café Utrechtse Heuvelrug
E: utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl

Het eerstvolgende In Between Café Utrechtse Heuvelrug

Het eerstvolgende In Between Café zal plaatsvinden op maandagochtend 11 september 2017 in Landgoed de Horst, De  Horst 1 in Driebergen.

Je bent op 14 augustus van harte welkom in het In Between Café Utrechtse Heuvelrug!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *