In Between Café Amersfoort 27 juni a.s.

Deel dit bericht!

Aanvang:  10.00 uur

One Planet, Stationsplein 16,
3818 LE Amersfoort

Bij ‘In Between Café Amersfoort’  hebben we weer 2 interactieve onderwerpen!

De volgende bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 27 juni a.s.

Jullie zijn van harte welkom!

Workshop 1: “Blij en ontspannen je sollicitatiegesprek ingaan” door Mireille van Barneveld.

Dit is een workshop met tips die je voor jezelf kunt doen om zo positief en ontspannen mogelijk je sollicitatiegesprek in te gaan. Je kunt hierbij denken aan oefeningen met betrekking tot je ademhaling, het bewust inzetten van positief denken en twee oefeningen om je dag te beginnen met een blij gevoel.

Mireille van Barneveld van Centrum voor Innerlijke Balans helpt graag mensen zich zo fijn en ontspannen als mogelijk te voelen. In haar praktijk coacht zij o.a. mensen met een burn-out om het leven weer vol zin en energie tegemoet te treden. Zij maakt gebruik van haar intuïtie en past verschillende energetische therapieën en ademhalingsoefeningen toe om energetische blokkades te verwijderen, allergieën te behandelen, om pijnklachten te helpen verminderen en bijwerkingen van medicijnen te resetten. Tevens begeleidt zij in bewust en positief denken en ontspanning van lichaam en geest. Voor een kaartlegging of reading kun je ook bij Mireille terecht.
Mireille van Barneveld – Centrum voor Innerlijke Balans

Workshop 2: “Komkommertijd!” door Sheila Kroes.

Komkommertijd?

In juni zie je het aantal vacatures al weer afnemen en in juli en augustus zie je bijna helemaal geen vacatures meer. Jij wil echter graag aan de slag en wordt zo verplicht twee maanden of langer nagel te bijten! In deze workshop krijg je tools hoe je de zomermaanden met plezier doorkomt en in september weer fris aan de start staat.

De workshop bestaat uit twee gedeelten.

  • Enerzijds plezier hebben, want je hebt er ook recht op om te genieten.
  • Anderzijds de tijd goed benutten om jezelf krachtiger te kunnen profileren en presenteren.

Sheila is de auteur van het boek Geluk na Ontslag. Daarin lees je hoe je geluk vindt na het verlies van je baan, maar ook hoe gelukkig zijn ertoe kan leiden dat je een nieuwe baan vindt. Daarnaast is  zij oa trainer, coach   en selecteur. Door haar zeer uitgebreide ervaring kan ze je niet alleen helpen om de baan te vinden die jij heel graag wil vervullen, maar ook om je onderneming te starten.

Waardebepaling achteraf

Om het In Between Café voor alle werk- en opdracht zoekenden toegankelijk te houden, vragen wij een minimale bijdrage in de kosten middels een waardebepaling achteraf. De organisatie gebeurt op vrijwilligersbasis, en worden kosten gemaakt voor o.a. de zaalhuur, kantoor- en communicatiemiddelen.

Het ‘In Between Café’ is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *