Utrecht West: donderdag 3 augustus 2017

Deel dit bericht!

– Uitnodiging –

Voor alle werk- en opdrachtzoekenden die niet op vakantie zijn: een zomerse editie van Utrecht-West, met afwisselend programma! Lekker brainstormen (kom vertellen wat jij wil, misschien zelf ooit een workshop geven ?!), en tot rust komen/ontspannen in de yogaworkshop. En verder natuurlijk genoeg ruimte om onderling te netwerken. Het belang van dat laatste kunnen wij niet genoeg benadrukken. Welkom!

In Between Café Utrecht West
‘Het netwerkcafé voor werk- en opdrachtzoekenden’

Donderdag 3 augustus 2017, 09:15 – 12:00

Locatie
Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

Contact
In Between Café Utrecht West:
E: utrecht-west@inbetweencafe.nl (fijn als je je aanmeldt)

 

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

 

Workshop: Brainstormen over workshops in het najaar
Door: Jaap Lageman
Duur: 45 min.
Workshop: Introductie Ashtanga Vinyasa Yoga
Door: Susan Kwee
Duur: 45 min.

Brainstormen over workshops in het najaar
Door: Jaap LagemanWelke workshops zou je zelf graag willen volgen? Wat is jouw behoefte? Wat werkt voor jou? Waar heb je nu echt wat aan? Een brainstormsessie zodat we heel helder boven tafel krijgen wat echt bijdraagt aan het optimaliseren van jouw pad naar een nieuwe baan die echt bij jou past. Wie heeft kennis waarover? Wie wil waarover wat horen? Dat kan verrassende resultaten opleveren. Doe je mee?

Ashtanga Vinyasa Yoga, voor rust en flexibiliteit
Door: Susan Kwee
Deze workshop is een introductie in deze dynamische vorm van yoga, waarbij naast lichaamshoudingen ook de ademhaling een grote rol speelt. De fysieke houdingen in balans met de ademhaling zorgen voor eenheid en rust in lichaam en geest. Belangrijk in een spannende tijd, op zoek naar nieuw werk!
De workshop is geen work-out en niet zweverig. Makkelijke zittende kleding is wel fijn!

 

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht West is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en tussendoor en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

 

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht West zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door, en met, vrijwilligers. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar (neem kleingeld mee!).
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *