Uitnodiging In Between Cafe Utrecht West, donderdag 5 oktober 2017

Deel dit bericht!

Wij nodigen jullie weer van harte uit om te komen netwerken en 2 prachtige workshops te komen volgen. “Kando” is geen nieuwe Japanse vechtsport maar gaat juist over een heel vredig gevoel bij jezelf. Kom het ervaren en laat het je leiden naar nieuwe inzichten t.a.v. je (werk)leven. Ook de andere workshop gaat over (communiceren met je eigen) gevoel. Welkom!

Workshop: Loopbaanopstellingen
Door: Saskia Cohen
duur: 45 min.
Workshop: Kando
Door: Donald Wijkniet
duur: 45 min.

Loopbaanopstellingen
Door: Saskia Cohen (Loopbaancoach)
De workshops van Saskia Cohen zijn bijzonder omdat ze een beroep doen op je gevoel, in een wereld waarin vaak alleen een beroep wordt gedaan op je verstand.
Je kunt tijdens de workshop in feite met je eigen gevoel communiceren, zonder dat je jezelf de beperkingen oplegt die je normaal ervaart en die je steeds dezelfde fouten doen maken. Op deze manier ontstaan er nieuwe inzichten over waar je staat in je zoektocht naar werk.

Kando
Door: Donald Wijkniet (Coach, KANDO workshops en Vergaderkarate facilitator

Tijdens de workshop maak je kennis met Kando, een Japans woord dat een gevoel van intense tevredenheid omschrijft. In een maatschappij waarin alles draait om geld, reputatie, carrière en kennis stompen wij qua gevoel een beetje af.
We leven vanuit ons hoofd en te weinig vanuit ons hart.
Om te weten wat je nodig hebt om intens tevreden te zijn, heb je zelfkennis nodig. Onder leiding van Donald Wijkniet ga je ontdekken wat jouw natuurlijke gedrag is onder spanning. Daarmee zal je ook het gedrag van de ander herkennen en leren de ander ook anders te zien. En misschien zelfs wel beter te begrijpen.

Locatie
Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

Contact
In Between Café Utrecht West
E: utrecht-west@inbetweencafe.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *