Utrecht West 2 november 2017

Deel dit bericht!

Wij hebben weer 2 prachtige workshops, met 2 Dorines (en 1 Donald) voor jullie. De ene verbaal en de andere non-verbaal. Allebei belangrijk! Immers een vrije geest in een vrij lichaam, en andersom. Laat je lekker verrassen door wat je ontdekt in jezelf. Wel handig om een extra hemd of t-shirt mee te nemen i.v.m. de bewegingsworkshop! En verder lekker netwerken met oude en nieuwe bekenden. Dat blijft leuk en interessant!

Donderdag 2 november 2017, 09:15 – 12:00

Locatie
Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

Contact (graag even aanmelden!)
In Between Café Utrecht West
E: utrecht-west@inbetweencafe.nl

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

Workshop: ”5 inzichten voor je 2e carrière”
Door: Dorine van Bree en Donald Suidman
duur: 45 min.
Workshop: “Wat laat je zien ?”
Door: Dorine Hoog
duur: 45 min.

Inhoud Workshops

“5 inzichten voor je 2e carrière”
Door: Dorine van Bree (loopbaancoach/trainer) en Donald Suidman (uitgever/schrijver)

Tijdens deze workshop lichten we 5 inzichten toe uit het boek: ‘Je 2de carrière’, aangevuld met voorbeelden uit de loopbaanpraktijk. Daarnaast doen we een aantal praktische opdrachten waarmee je direct zelf aan de slag én aan het denken wordt gezet.
Na afloop zie je meer mogelijkheden dan daarvoor en weet je wat je volgende stappen zijn in je zoektocht naar werk dat echt bij je past!

“Wat laat je zien?”
Door: Dorine Hoog (Hart-verpleegkundige, 5 Ritmes docent)

Met welke “ik” kom je naar buiten? We hebben allemaal verschillende gedragingen. In een vertrouwde omgeving zijn we vaak meer ontspannen dan in een nieuwe situatie. Heb je ergens een eerste kennismaking, dan is er iets in ons wat goed voor de dag wil komen. Wat laat je zien? Wat straal je uit? Wat vertelt je lichaam?
In deze 3/4 uur gebruiken we de 5Ritmes® (bewegen op muziek) om te ontspannen in ons lichaam, om energie te krijgen, en stralend de dag, of je afspraak in te gaan!
Neem een extra hemd of t-shirt mee!

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht West is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en tussendoor en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht West zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door, en met, vrijwilligers. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar (neem kleingeld mee!).
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *