Utrecht-Zuid: ma 19 juni 2017

Deel dit bericht!

Iedere derde maandag van de maand van 09:30 tot 12:00 uur.
Locatie: Theater
De Musketon, Hondsrug 19 in Utrecht

Lekker lenteweer, warme zomerse hitte en heftige herfststormen; het weer in de maand juni is nu al net zo gevarieerd als de workshops van alweer de 3e editie In Between Café Utrecht- Zuid aanstaande maandag 19 juni. Je bent welkom vanaf 09.15 uur. Om 09.30 uur begint het programma.
Tot maandag 19 juni!

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

Workshops
Workshop: Interactieve Sessie ‘Strategie met ballen’
Door: Theo Thomas, business support
Duur: 45 minuten

Workshop: Fluitend naar je werk – Loopbaanonderzoek
Door: Mirjam Wisselaar, loopbaanadvies
Duur: 45 minuten

Workshop: Komkommertijd?
Door: Sheila Kroes, trainer/ coach
Duur: 45 minuten

Foto maken vanaf 09.30 uur
Maak een mooie pasfoto voor op je CV, LinkedIn of social media.
Door: Jan van Candela Fotografie

Workshop: Interactieve Sessie ‘Strategie met ballen’
Het doel van de sessie is de werkzoekende te inspireren, motiveren en informeren mbt tot zijn of haar loopbaan. ‘Strategie met ballen’ is een wijze om je bestemming én route op de arbeidsmarkt te bepalen. De sessie houd ook rekening met de starter die voor zichzelf wil beginnen. Naast de uitleg over de werking van de methode en inspirerende anekdotes gaat de deelnemer aan de slag met zijn eigen vaardigheden, dromen, plannen en vooral ‘Welke stap zou je morgen kunnen zetten?’.
Door: Theo Thomas, business support
Duur: 45 min

Workshop: Fluitend naar je werk – Loopbaanonderzoek
Iedereen zal zich zo af en toe wel eens de volgende vragen stellen: Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe pak ik dit aan? Wat wil ik eigenlijk? In deze workshop ga je ervaren hoe je een volgende stap in je loopbaan kan bepalen. De antwoorden liggen vaak meer voor de hand dan je nu misschien denkt.
We gaan het Loopbaanspel spelen. Door middel van de vragen van het Loopbaanspel komen er antwoorden op jouw loopbaanvragen.
Door: Mirjam Wisselaar, loopbaanadvies
Duur: 45 min

Workshop: Komkommertijd?
In juni zie je het aantal vacatures al afnemen en in juli en augustus zie je bijna helemaal geen vacatures meer. Jij wil echter graag aan de slag en wordt zo verplicht twee maanden of langer nagel te bijten! In deze workshop krijg je tools hoe je de zomermaanden met plezier doorkomt en in september weer fris aan de start staat. De workshop bestaat uit twee gedeelten. Enerzijds plezier hebben, want je hebt er ook recht op om te genieten. Anderzijds de tijd goed benutten om jezelf krachtiger te kunnen profileren en presenteren.
Door: Sheila Kroes, trainer/ coach
Duur: 45 min

Foto maken vanaf 09.30 uur
Vandaag zal Jan van Candela Fotografie aanwezig zijn om voor een ieder die dat wil, tegen een kleine betaling, een mooie persoonlijke profielfoto te maken. Deze foto’s kun je vrij gebruiken als profielfoto voor bijvoorbeeld op je CV, je LinkedIn profiel of andere social media.

Locatie
Theater De Musketon
Hondsrug 19
3524 BP Utrecht

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht-Zuid is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er drie workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht-Zuid zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kun je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

Contact
In Between Café Utrecht-Zuid
E: utrecht-zuid@inbetweencafe.nl

Het volgende In Between Café Utrecht-Zuid
Het volgende In Between Café zal plaatsvinden op maandagochtend 17 juli 2017 in Theater De Musketon in Lunetten.

Je bent op 19 juni van harte welkom in het In Between Café Utrecht-Zuid!

You may also like...

1 reactie

  1. M. Kemperman schreef:

    Wat een leuk initiatief, ik kom maandag 19 juni om een workshop te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *