Utrecht West donderdag 6 september

Deel dit bericht!

Beste deelnemer, beste belangstellende,

Het is zomer, het is heerlijk weer en de vakanties zijn inmiddels begonnen. De teamleden van IBC Utrecht West gaan er even tussenuit. Als gevolg hiervan is er in de maand augustus eenmalig géén bijeenkomst

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 6 september a.s. De uitnodiging hiervoor ontvang je binnenkort en hopelijk zien we je dan weer.

Het team van IBC UW wenst jullie een fijne zomer.

——————————————————————————————————————————————-

 

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht West is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.

Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.

Elke maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en tussendoor en na afloop is er tijd om na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht West zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar (neem kleingeld mee!).
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst, of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *