Heesch – Oss donderdag 16 augustus 2018

Deel dit bericht!

Aangepast programma! Zomerse Wandeling

Dag allemaal!

Kunnen jullie een beetje genieten van het prachtige weer? Ik loop momenteel rond met een zonnehoed/pet en een flesje water! Dat mogen jullie ook meebrengen 16 augustus als je mee gaat met de wandeling o.l.v. onze deelnemer Henri. Zonnebrand en goede schoenen zijn ook erg handig.

Ter voorbereiding vraag ik jullie allemaal één vraag mee te brengen waar je mee loopt, iets dat je maken heeft met jouw zoeken naar werk en waar jij invloed op hebt maar je voor jezelf nog niet helemaal uit bent. Noteer dit en lever dit voorafgaand aan de wandeling in. Dit is jou extra focus voor de wandeling. Je zult zien dat of je er nu wel of niet over praat met anderen, je inspiratie zult krijgen tijdens de wandeling om of een antwoord te krijgen of te weten hoe je het aan zult gaan pakken.

Programma

10.00 -10.15 uur Verzamelen
10.15 -11.30 Wandeling en netwerken
11:30 – 12:00 uur Sluiting

Over het gebied:
Dit gebied is onderdeel van het natuurpark De Maashorst en is zo’n 27 hectare groot. Het bomenpark is in 1988 ontstaan met het graven van een 3,5 hectare grote vijver voor zandwinning. Het arboretum bestaat uit een verzameling bomen en struiken die in Nederland veel voorkomen. De gebruikte soorten zijn in verschillende verbanden geplant (bosverband, solitair, laan, groep) om de ontwikkeling in verschillende situaties te laten zien.

Locatie
Vorsselweg 3, Heesch

Contact
Ellen Bron
06 245 02 272
inbetweencafeheeschoss@gmail.com

 

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo fijn. Dit kan door een e-mailtje te sturen: inbetweencafeheeschoss@gmail.com.

Je bent van harte welkom in het In Between Café Heesch – Oss!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *