Heesch – Oss donderdag 19 april 2018

Deel dit bericht!

Het In Between Café is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Kennis en ervaringen worden gedeeld om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar soms ook concreet met tips voor netwerkcontacten. Wij gaan ervan uit dat we samen als opdracht- of werkzoekenden veel kennis en ervaring in huis hebben. Tijdens deze bijeenkomst is het de bedoeling dat deelnemers met elkaar in contact komen en gestimuleerd worden om ideeën en kennis uit te wisselen. Op deze manier kunnen wij elkaar ondersteunen in onze zoektocht. Na afloop kun je napraten, nader kennismaken en/of netwerken.

Programma
09:15 – 09:30 uur Inloop
09:30 – 09:45 uur Opening
09:45 – 11:30 uur Workshop Jouw droombaan
11:30 – 12:00 uur Sluiting en netwerken

Workshop:
Jouw droombaan
Op zoek naar jouw droombaan! Ontwerp je eigen droombaan.
Uit welke onderdelen bestaat die baan? Welke taken/verantwoordelijkheden? Welke cultuur binnen het bedrijf? Hoeveel uren/dagen wil je werken? Waar liggen je kwaliteiten? Wat wil je graag ontwikkelen? Wat zijn je drijfveren?
Wat voor soort bedrijf wil je werken? Commercieel bedrijf? Overheid? Vrijwilligers organisatie? Goede doelen?
Niet geheel onbelangrijk: betaald werk of is vrijwilligerswerk? Jij weet als geen ander wat je nodig hebt om van te leven!
Heb je alles op een rijtje voor jezelf? Maak dan een advertentie waarop jij zou reageren. Deze workshop vraagt een voorbereiding. Ben je aanwezig, laat het dan weten, dan ontvang je de uitnodiging waarin de voorbereidingsopdracht beschreven staat.

We gaan samen aan de slag voor jou en voor elkaar. Neem daarom pen en papier mee en wissel gegevens uit met elkaar.

Je zult na deze training zien dat je steeds makkelijker vertelt waar je naar op zoek bent. Dat je de juiste mensen in je netwerk gaat vinden waar jouw droombaan aan gelinkt is!
Deze workshop wordt verzorgd door droombaanspecialist Ellen Bron.

Locatie
Talentcentrum Ons Welzijn
Berghemseweg 8B, 5348 CJ Oss

Contact
Jacqueline Gerrits
06-23669373
inbetweencafeheeschoss@gmail.com

Waardebepaling achteraf
Wij vertrouwen op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf.
De workshops worden gratis aangeboden, waarbij wel een actieve inzet wordt verwacht. Passief luisteren levert je weinig op. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Alles draait om meedoen en meedenken, omdat je samen meer kunt en weet dan alleen. Aan het einde van de bijeenkomst, bepaal jij wat de dag jou heeft gebracht. We nodigen je daarbij uit om dit te waarderen:

  • In de vorm van een voor jou passende financiële bijdrage in het ‘varkentje’;
  • Door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café verder te helpen. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van een deel van de organisatie, communicatie met kranten verzorgen, locatie in orde maken voorafgaand aan elke bijeenkomst of het verzorgen van een workshop.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo fijn. Dit kan door een e-mailtje te sturen: inbetweencafeheeschoss@gmail.com.

Je bent van harte welkom in het In Between Café Heesch – Oss!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *