IBC Leidsche Rijn: 10 april 2018

Deel dit bericht!

In Between Café Leidsche Rijn met pittige workshops: ‘Kies je eigen weg’ en ’Neem een beslissing’

Op 10 april 2018 zijn werk- en opdrachtzoekenden uit Leidsche Rijn en omgeving weer van harte welkom bij de netwerkbijeenkomst van het In Between Café Leidsche Rijn. Deze keer vinden twee workshops plaats die gericht zijn op het met meer zekerheid veroveren van die betaalde baan of klus. De twee workshops liggen in elkaars verlengde:  ‘Kies je eigen weg’ en ’Neem een beslissing’ en bieden volop gelegenheid tot napraten en netwerken.

Het In Between Café vindt plaats op 10 april 2018 in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur. De workshops zijn intensief en starten om 10.00 uur.

De workshops worden verzorgd door EQfit. Een coachingsbureau voor persoonlijke ontwikkeling. 

De workshops

In de workshop  ’Kies je eigen weg’ leer je inzien dat vechten geen zin heeft tegen een onveranderbare situatie die afstand creëert tot al jouw persoonlijke doelstellingen. Je leert niet te vechten tegen jezelf en ervaart hoe het is om te vechten voor je droom (de keuze is gemaakt) en tegen je nachtmerrie (alles blijft zoals het is).

In de workshop ‘Neem een beslissing’ leer je omgaan met irritaties. De deelnemer wordt gespiegeld in de situaties die hem/haar problemen opleveren zodat je de mogelijkheid krijgt ermee om te leren gaan. Zo kun je uit je eigen tunnelvisie stappen en krijg je inzicht in en voel je de meerwaarde van het nemen van de beslissing.

De beide workshops worden gegeven door René van Rijnsoever en  Esther  van Rijnsoever – Ockeloen en worden daarbij ondersteund door 2 andere EQfit trainers.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *