IBC Leidsche Rijn: 11 december 2018

Deel dit bericht!

Ontdek je kwaliteiten, je mindere kanten en waar je je (verder) kunt ontwikkelen

Zoek je werk of opdrachten en je vraagt je af waar je jezelf (verder) kunt ontwikkelen? Met de workshop Kernkwadranten kun je in de komende bijeenkomst van het In Between Café Leidsche Rijn onderzoeken waar je tegenaan loopt in je werk of privé en wat dat leert over jezelf en de ander. Jij bepaalt wat je uit deze workshop haalt. Er is volop gelegenheid met elkaar te netwerken en te reflecteren op hoe je verder gaat. Je bent welkom op 11 december in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde 12.00 uur. De toegang is gratis, een bijdrage in de kosten is gewenst!

Workshop Kernkwadranten

In deze workshop Kernkwaliteiten begeleidt Paul Molenschot de deelnemers bij het onderzoek naar je kwaliteit, je valkuil, uitdaging en je allergie onderzoeken. We gebruiken het Kernkwadrant van Daniel Ofman. Door de persoonlijke invulling is het leerzaam en kun je nieuwe inzichten krijgen voor je eigen ontwikkeling.

Wil je een stapje verder gaan? Onderzoek dan waar je in een specifieke werk- of privé-relatie tegenaan loopt en wat dat leert over jezelf en de ander. Begrip over de situatie en de ander geeft vaak rust en ruimte om een relatie beter vorm te geven en zelfs de kwaliteiten van een ander beter te waarderen en benutten.

Jij bepaalt zelf wat je uit deze workshop haalt. We gebruiken totaal 1,5 uur. In twee blokken van drie kwartier maak je kennis met het Kernkwadrant, ga je er samen mee aan de slag en verdiep je de mogelijkheden en inzichten.

We zien je graag op 11 december!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *