IBC Leidsche Rijn 11 juni 2019: Loopbaanspel

Deel dit bericht!

Wil je weer fluitend naar je werk? Kom dan op dinsdag 11 juni 2019 naar het In Between Café Leidsche Rijn. We gaan dan met elkaar, onder de inspirerende leiding van Mirjam Wisselaar, het loopbaanspel spelen.
Naast deze workshop is er volop gelegenheid tot netwerken.
Je bent van harte welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA Vleuten. Inloop vanaf 9.15, de workshop gaat om 10.00 uur van start, einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang is gratis, een bijdrage in de kosten is gewenst.
De eerder aangekondigde workshop Stressreductie gaat helaas niet door, omdat de workshopgevers onverwacht verhinderd zijn. Deze workshop zal zeker nog een andere keer aan bod komen.

Doel: Iedereen zal zich zo af en toe de volgende vragen stellen: Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe pak ik dit aan? Wat wil ik eigenlijk? De antwoorden liggen vaak meer voor de hand dan je nu misschien denkt. In deze workshop ga je ervaren hoe je een volgende stap in je loopbaan kan bepalen.
Wat gaan we doen: We gaan het loopbaanspel spelen. Door middel van vragen van het loopbaanspel komen er antwoorden op jouw loopbaanvragen.
Mirjam Wisselaar helpt het liefst mensen in hun loopbaan door actief en praktisch mee te denken over een volgende stap in hun carrière. Mirjam wordt er blij van wanneer mensen plezier hebben en energie krijgen van hun werk. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, betrokkenheid, resultaatgericht en respect.
Zelf is ze een ervaringsdeskundige. 4 geleden stond ze zelf op het kruispunt: wat wilde ze eigenlijk doen. Samen met een loopbaanadviseur onderzocht ze wat ze echt leuk vindt om de toen. En dat is wat ze nu doet namelijk werken als loopbaanadviseur.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *