IBC Leidsche Rijn 12-11-2019: Scholingsbudget UWV

Deel dit bericht!

Het thema van deze ochtend is het Scholingsbudget UWV

Sinds de zomer vorig jaar zijn er allerlei mogelijkheden voor om- en bijscholing via het UWV (en ook op kosten van het UWV). Daarvoor is er door de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een budget beschikbaar gesteld. Zodat werkzoekenden hun baankansen kunnen vergroten door het volgen van een training of opleiding.

Jeroen van Esseveld van Trainspot Office Leercentrum zal een presentatie verzorgen over de mogelijkheden van het Scholingsbudget UWV.
Na de pauze is er voldoende tijd en gelegenheid voor het stellen van algemene vragen en eventuele specifieke vragen over de inhoud van de trainingen en het aanvraagproces.

Trainspot is een trainingsbureau wat zich al sinds 2003 toespitst op het ontwikkelen van digitale vaardigheden, van Word, Excel en PowerPoint tot aan toetsenbordvaardigheid en vaardigheden officemanager. Trainspot heeft locaties in meerdere steden, waaronder Utrecht, en zijn inmiddels goed bekend met de aanvraagprocedure bij het UWV en hebben waardevolle tips voor het gesprek met jouw adviseur als het om opleidingen of trainingen gaat. Zij geloven sterk in maatwerk en persoonlijke begeleiding.

Programma en locatie
09.15 uur – 09.45   Inloop
09.45  uur    Welkom
09.45 uur    Eerste deel workshop
10.45 uur    Korte pauze
11:00 uur    Tweede deel workshop
11.45 uur    Afronding en afsluiting

Je bent van harte welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA VLEUTEN.
De toegang is gratis, maar laat je waardering blijken d.m.v. een bijdrage (€) ter ondersteuning van de organisatie van deze waardevolle bijeenkomsten.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *