IBC Leidsche Rijn 12 februari 2019

Deel dit bericht!

Workshop “Vergroot je impact tijdens het sollicitatiegesprek” bij In Between Café Leidsche Rijn 12 februari 2019

Dinsdag 12 februari  staat het In Between Café Leidsche Rijn in het teken van de eerste indruk. Wil jij tijdens een sollicitatie op waarde worden ingeschat? Wil jij dat de ander in één oogopslag ziet dat jij geschikt bent voor de baan? Tijdens de workshop “Vergroot je impact tijdens een sollicitatiegesprek” leer je hoe je met kleding een goede en passende eerste indruk maakt. Je bent welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

WorkshopVergroot je impact tijdens het sollicitatiegesprek”

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle sollicitanten wordt afgewezen op basis van de eerste indruk. Hierbij speelt lichaamstaal, stem, intonatie, kleding, kleur, vorm en structuur een belangrijke rol. Trudy Nabuurs van Be-Uniek is NLP life coach en Master Integraal Imago expert. Ze leert de deelnemers hoe je door middel van kleding een sollicitatiegesprek positief kunt beïnvloeden. En het mooie is dat het gewoon met de eigen kleding kan. Het is de meest eenvoudige manier om met (eigen) kleding  iets over jezelf te zeggen dat uniek is en de volle aandacht krijgt van het onbewuste, het deel in ons brein dat bijna alle beslissingen neemt.

Trudy wil de deelnemers zo goed mogelijk adviseren. Kom daarom in sollicitatiekleding. Kleding waarvan jij denkt dat het aansluit bij het bedrijf waar en de functie waarop je solliciteert. Na deze workshop kun je de kleding voor zich laten je werken en zo de boodschap versterken.

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *