IBC Leidsche Rijn 12 maart 2019 “Schep een creatieve band met je omgeving”

Deel dit bericht!

Dinsdag 12 maart gaat we in In Between Café Leidsche Rijn met de deelnemers op zoek hoe je elkaar op creatieve wijze kunt motiveren die begeerde baan te vinden. Met de Workshop Modern Haiku en door te netwerken krijgen de deelnemers nieuwe moed om door te gaan. Je bent welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

Workshop Modern Haiku: schep een creatieve band met je omgeving
In deze workshop verkennen we samen hoe je op energieke wijze een band kunt opbouwen met collega-baanzoekers en anderen in je omgeving. Hoe je met een creatieve draai samen je doel, nl. die baan, kunt bereiken. Dit doen we door te ontdekken welke diepere motivatie er bestaat. We maken zo verbinding, waardoor je ook bij tegenslag elkaars motivatie weet aan te spreken en met nieuwe energie die baan weet te bemachtigen.

Trainer
Dineke Oudijk werkt en woont in Leidsche Rijn en is daar sinds zes jaar ook actief als vrijwilliger en ‘verbinder’, sinds oktober 2017 ook met haar ZZP-initiatief verbindingsarchitect.eu. Dinekes manier van werken is gebaseerd op een combinatie van inhoudelijke kennis en projectervaring, zo maakt zij maatwerk van elke workshop.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *