IBC Leidsche Rijn 9 april 2019

Deel dit bericht!

Workshop “Positieve gezondheid: eigen regie, in je kracht staan en meedoen

Dinsdag 9 april richten we ons tijdens het In Between Café Leidsche Rijn op Positieve Gezondheid. Projectleider Janine van der Duin van  Indekerngezond  hoopt de deelnemers te inspireren en te motiveren naar het vinden van een nieuwe uitdaging.  Naast deze workshop is er volop gelegenheid tot netwerken.  Je  bent welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

 

Workshop Positieve Gezondheid

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. We maken kennis met een nieuwe kijk op gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.  De deelnemers worden gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen en waar zij energie van krijgen. Daardoor ontdekken zij  hun bron van veerkracht en kunnen deze aanspreken om met nieuwe moed verder gaan.

Indekerngezond is een platform voor- en door de buurt en is gevestigd in het Leidsche Rijn Centrum te Kopenhagenstraat 41 (om de hoek bij de Jumbo Foodmarkt). Het is  een levendige plek waar inspiratie voor het bijdragen aan een gezonde wijk tot ontwikkeling kan komen. Alle initiatieven (workshops) richten zich op Positieve Gezondheid: eigen regie, in je kracht staan & meedoen!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *