IBC Leidsche Rijn 9 juli 2019

Deel dit bericht!

Op een speelse manier maak je kennis met de methode die Joke Dolfing van Kaleidoskoop hanteert bij (loopbaan)coaching en supervisie. http://kaleidoskoop.eu/

Joke Dolfing over haar workshop: “Mijn methode is erop gericht te leren van vraagstukken uit je dagelijkse leven en werk, om zo te komen tot effectiever gedrag en functioneren. Door coaching en supervisie ontstaat een diepgaand inzicht van overtuigingen, normen en waarden die van invloed zijn op je functioneren en je duurzame inzetbaarheid.”

Het ultieme resultaat van mijn begeleidingstrajecten: “Regie over je loopbaan, energiek in je werk en met zelfvertrouwen stevig in je schoenen staan.”  

Zelfvertrouwen

Joke Dolfing over zichzelf: Als supervisor, (intervisie) trainer en loopbaancoach help ik mensen om meer uit zichzelf te halen en steviger in hun schoenen te staan. In 2015 startte ik als supervisor. Voor die tijd werkte ik als trainer, coach en loopbaanbegeleider in MBO- en HBO-onderwijsinstellingen. Het begeleiden van mensen combineer ik momenteel met een baan als P&O-adviseur, supervisor en assessor bij Hogeschool Rotterdam.”

Je bent welkom op 9 juli 2019 in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA Vleuten. Inloop vanaf 09.15; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang is gratis, een bijdrage in de kosten is gewenst.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *