IBC Leidsche Rijn, dinsdag 8 oktober 2019

Deel dit bericht!

Op dinsdag 8 oktober 2019 zal Harm Nap van PDZ Uitzendbureau de deelnemers tijdens 2 workshops handvaten geven om een beter CV te maken en om een beter sollicitatiegesprek te voeren.

Je bent welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

De twee workshops die op het programma staan:

  • CV maken
    Altijd al willen weten hoe de perfecte CV eruit ziet? Wel of geen pasfoto? Heel uitgebreid of globaal? Daar kom je achter tijdens de workshop!
  • Solliciteren
    Jouw CV en motivatie spreekt je potentiële nieuwe werkgever zo aan dat je op sollicitatiegesprek mag komen. Wat nu? Hoe ga je gekleed, welke vragen kan je verwachten, hoe bereid jij je voor? Door middel van theorie en praktijk geeft Harm Nap je antwoord op deze vragen!

Harm Nap is werkzaam als intercedent bij PDZ Uitzendbureau. Daarvoor is hij werkzaam geweest in de retail, in diverse rollen. Als intercedent bij PDZ zet hij zich elke dag in om de arbeidsmarkt leuker en beter te maken en om mensen te begeleiden naar (tijdelijk) werk.

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *