IBC Utrecht-Zuid 18 februari 2019

Deel dit bericht!

Het In Between Café Utrecht-Zuid heeft een mooie workshop op het programma! Wil je een stap verder komen in het nieuwe solliciteren, je kunt verrassend nieuwe vaardigheden opdoen om naar jezelf te kijken. Op de derde maandag van deze maand ben je van harte welkom in Buurtcentrum De Musketon, Hondsrug 19 in Utrecht.

Met deze maand:

Workshop: “Ik sta op een kruispunt, welke kant ga ik op?”

Ooit lazen wij: “Het verlies van mijn baan, was het allerbeste wat me had kunnen overkomen.” Toen we zelf in die situatie zaten, ervoeren wij dat anders. Zelf waren we gefrustreerd, verdrietig, voelden we ons eenzaam, waren we ten einde raad. We hadden op dat moment dus niet het besef dat deze situatie wel eens iets heel moois in zich kon hebben. Sterker nog, op dat moment lagen er heel veel keuzes voor ons neus, waar we ons geen raad mee wisten. Kortom een zevensprong, en welke kant nu op?

 

Doel workshop

Het doel van deze workshop is om jou te inspireren om een stap te zetten in de, door jou, gewenste richting. Je hebt zo veel ervaring, kwaliteiten en interesses, die jou kunnen helpen om een zinvolle invulling aan die richting te geven. We hopen dat je, na de workshop, verrast en met hernieuwde energie vertrekt.

Wat gaan we doen?

We gaan met elkaar op een ludieke manier kijken naar ons verleden, waar we nu staan en wat ons te doen staat. De introductie van Bert vormt hierbij de kapstok.

Wie geven de workshop?

Bert, initiator van deze workshop, organiseert de In Between Café-bijeenkomsten in Utrecht-Zuid. Naast diverse bewuste keuzes heeft een aantal toevalligheden hem een bijzonder loopbaan pad opgeleverd. Graag leert hij deelnemers schetsen om op die manier anders naar de wereld te leren kijken.

Adriaan, oprichter van het In Between Café, kan vanuit rust, energie & kracht jou ondersteunen bij het bouwen aan een zinvolle en leuke toekomst. Hij doet dat op een verrassende en interactieve manier, met respect voor ieder aanwezig.

 

Wat vragen we van je?

We vragen je een foto, waar jij een bijzondere herinnering aan hebt en een glimlach van krijgt, mee te nemen.

 

duur; twee keer 45 minuten

You may also like...

3 reacties

  1. Ina schreef:

    Heel positief beleeft!

  2. Ina schreef:

    Zeer positief ervaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *