IBC Utrecht-Zuid 20 mei 2019

Deel dit bericht!

Voor 20 mei heeft het In Between Café Utrecht-Zuid twee interessante workshops op het programma!

Annemieke gaat je meenemen in de “kijk” op werken, middels twee opstellingen. René gaat mindful ontspannen met praktische onderwerpen om de kracht van aandacht te versterken. De toegang is gratis en je bent van harte welkom.

Workshop: Workshop Opstellingen en werk”

Door: Annemieke van der Mooren

In deze workshop leg ik wat uit over -de visie en werking van- opstellingen en de invloed van familie op -het wel of niet hebben of kunnen behouden van- werk.

En doen we 1 of 2 korte opstellingen over het afronden van het vorige werk, zodat je ‘vrij’ bent voor nieuw werk.

Voor nadere informatie: Annemieke van der Mooren http://www.kruispunten.org/zakelijk/werkenfamilie

 

Workshop: “De kracht van aandacht mindful ontspannen”

Door: René Sprenger

De kracht van aandacht is enorm. Aandacht zorgt er bijvoorbeeld voor dat we genieten, regie krijgen over onze gedachten, ons kunnen ontspannen en (misschien wel het belangrijkste) gelukkig kunnen zijn. In deze introductie workshop mindfulness leer je de kracht van jouw aandacht  benutten om zo meer écht te leren leven! Dit doen we door technieken te gebruiken uit de 8 weekse mindfulnesstraining. Er zal worden geoefend met mindfulness, er wordt stil gestaan bij hoe het kan worden toegepast en onderzoek wat de werking ervan ondersteund wordt aangehaald.

Onderwerpen die in de workshop aan bod komen:

Focus en concentratie ontwikkelen; Frisse blik op routine; Bewust worden van afleiding; Stress signaleren

Praktische oefeningen voor thuis en op het werk; Grenzen verkennen; Voor jezelf zorgen; Regie nemen; Stress aanpakken; Adempauze.

René Sprenger is sociaal psycholoog, mindfulness trainer, coach en ervaringsdeskundige. Zelf is hij door mindfulness uit een burn-out gekomen en heeft hij zijn slaapproblemen en angst voor presenteren ermee leren overwinnen. Doordat hij er zelf zoveel aan heeft gehad kan hij niet anders dan zo veel mogelijk andere mensen de voordelen van mindfulness te laten ervaren.

Volgende bijeenkomst

In Between Café Utrecht Zuid de eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 17 juni. Wil je een uitnodiging met het programma ontvangen in je inbox? Geef je dan op voor onze mailinglijst.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *