Utrechtse Heuvelrug: 11 september 2017

Deel dit bericht!

De vakanties zijn voorbij en alle agenda’s draaien weer volop! Ook het ‘In Between Café’ Utrechtse Heuvelrug is klaar voor een najaar met leuke inspirerende bijeenkomsten. Kom vooral langs; doe frisse nieuwe ideeën op en laat je enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan! Voor de bijeenkomst op maandag 11 september zijn inspirerende workshops en motiverende workshopleiders gevonden. Er zijn twee rondes zodat iedereen aan twee workshops deel kan nemen.

 De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops vanaf 9.30 uur en 10.40

Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken.

“Strategie met ballen” door Theo Thomas (45 min.)

“Netwerken, hoe dan?! – deel 2”  door Gwendolyn Spruit (45 min.)

“Van behoefte naar drive” onder leiding van Michiel Keizer (45 min.)

Workshops:

 “Strategie met ballen”

Het doel van deze interactieve sessie is inspiratie, motivatie en informatie van de werkzoekende mbt tot zijn of haar loopbaan. ‘Strategie met ballen’ is een wijze om je bestemming èn route op de arbeidsmarkt te bepalen. De sessie houdt ook rekening met de starter die voor zichzelf wil beginnen. Naast de uitleg over de werking van de methode en inspirerende anekdotes gaat de deelnemer aan de slag met zijn eigen vaardigheden, dromen, plannen en vooral ‘Welke stap zou je morgen kunnen zetten?’. Een sessie die vooral gaat over keuzes maken. Theo Thomas is een ‘oorspronkelijke denker’ die geen televisie kijkt en altijd iets aan het ondernemen is. Een ondernemer, een inspirator en een man met een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie. Vol humor, inzicht en stof tot nadenken. En altijd… net effe anders.

Door: Theo Thomas – duur 45 minuten

 “Netwerken, hoe dan?! – deel 2”

Een vervolg op de workshop die in juli werd gegeven. Deze keer gaan we netwerkervaringen met elkaar delen. Heb je na de vorige bijeenkomst acties ondernomen? Zo ja, heb je tips die waardevol kunnen zijn voor anderen? Zo niet, heb je vragen of tips nodig om een stap te kunnen zetten? We vragen bij voorkeur bezoekers van de eerdere workshop om deel te nemen, maar vanzelfsprekend sluiten we niemand uit. Daarnaast is er per sessie een maximum van 10 deelnemers, zodat iedereen aan het woord kan komen en we daadwerkelijk iets kunnen delen.

Door: Gwendolyn Spruit – duur 45 minuten

 “Van behoefte naar drive”

Het in Between Café staat voor inspireren, aanmoedigen, aanzetten, bewegen, stimuleren, inblazen, ingeven, aanwakkeren, motiveren, prikkelen, vitaliseren, uitproberen, grenzen verleggen. Ambitieus als Michiel Keijzer is gaat hij proberen dit alles met de deelnemers in één workshop te realiseren. Michiel is een van de caféhouders van het IBC Utrechtse Heuvelrug en is erg enthousiast, stimulerend en gedreven.

Door: Michiel Keizer – duur 45 minuten

Landgoed de Horst, locatie van IBC Utrechtse Heuvelrug


You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *