IJsselstein 11 juli: netwerkwandeling met bezienswaardigheden!

Deel dit bericht!

Ga je mee wandelen en netwerken in dit idyllische plaatsje aan de Hollandse IJssel? Onder begeleiding van wandelcoach Rianne van Dam lopen we op woensdag 11 juli langs verschillende bezienswaardigheden, die worden toegelicht door een van onze vrijwilligers.  

Deze wandeling gaat alleen door als daar genoeg animo voor is, dus geef je zo snel mogelijk op als je mee wilt doen! Dat kan via ijsselstein@inbetweencafe.nl.

Start en route
Om 10.00 uur starten we vanaf het terras van het Fulcotheater. De route loopt o.a. langs de Benschopperpoort, de Korenmolen, de Speeltuin Kloosterplantsoen, Oude Nicolaaskerk, en het Oude Stadhuis.

Netwerken
Tijdens het wandelen kan je in gesprek gaan met je medewandelaars om te zien of je het netwerk van jezelf en dat van je gesprekspartner kan vergroten. Tussendoor kan je altijd van gesprekspartner wisselen. Rianne van Dam zal als netwerkbegeleider en wandelcoach mee wandelen.

Afsluiting
Na ongeveer een uurtje lopen, eindigen we met een bezichtiging van de Korenmolen. De molenaar zelf zal e.e.a. over deze historische molen vertellen. Aan deze bezichtiging zijn wel kosten verbonden, nl. 1 euro p.p.*

Vervolgens sluiten we – voor wie dat wil – de ochtend af met een lekker ijsje of een kopje koffie.*

We hopen op een grote opkomst!

Team IJsselstein

*deze kosten zijn voor eigen rekening

NB In augustus houden we een zomerstop. De eerstvolgende ‘reguliere’ bijeenkomst is op maandagochtend 10 september. Wil je onze uitnodiging daarvoor ontvangen, geef dan je mailadres door via ijsselstein@inbetweencafe.nl.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *