IJsselstein, 8 januari 2018, Workshop ‘Loopbaanjump’ en ‘CV Pimpen’

Deel dit bericht!

Het In Between Café is de ideale inspiratiegelegenheid voor werk- en opdrachtzoekenden. Kennis en ervaringen worden gedeeld om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Soms bij het vinden van je talenten en echte passie, maar veelal concreet met tips, workshops en netwerkcontacten. Als opdracht- en werkzoekenden hebben we samen veel kennis en ervaring in huis en daar kun je gratis gebruik van maken in het netwerkcafé. Tijdens de informele bijeenkomst komen deelnemers met elkaar in contact en zo worden ideeën en kennis uitgewisseld. Op deze manier kun je elkaar ondersteunen in je zoektocht. Na afloop kun je napraten, nader kennismaken en/of netwerken.

Programma 09:15 – 09:30 uur Inloop 09:30 – 09:35 uur Opening 09:35 – 10:25 uur Eerste ronde workshops 10:25 – 10:45 uur Pauze 10:45 – 11:35 uur Tweede ronde workshops 11:40 – 12:00 uur Sluiting en netwerken

 Workshops:

‘Loopbaanjump’ door Dorine van Bree

Kun je wel wat inspiratie en energie gebruiken? Doe dan mee met de loopbaanjump. Door middel van een gestructureerd gesprek doe je samen met anderen nieuwe inzichten op en benoem je jouw volgende stap in je loopbaan of zoektocht naar ander werk. Leuk, actief en inspirerend!

Dorine van Bree is loopbaancoach en Jump Movement Certified Professional. Dat betekent dat ze als coach Jump-gesprekken mag begeleiden en dat doet ze regelmatig, zowel in haar eigen loopbaanpraktijk, als bij organisaties. Meer informatie over Dorine vind je op www.dewerkcoach.nu

‘CV Pimpen’ door  Marian Paul

Marian Paul neemt je mee in de wereld van ”het nieuwe solliciteren”. Met haar ruime grafische ervaring weet zij hoe je een CV kunt vormgeven/pimpen zodat je in een paar seconden kunt laten zien wie je bent en waar je naar op zoek bent. Naast een goede inhoud van je CV is het van belang dat je opvalt in de massa. Marian wil je inspireren om je CV een aantrekkelijke en unieke uitstraling te geven. Neem je CV geprint mee als je feedback wilt ontvangen. Marian werkt graag met een kleine groep van ongeveer 10 personen, zodat er interactie en persoonlijke aandacht kan zijn. Info over Marian en cv-pimpen kun je vinden op www.cv-pimpen.nl

Locatie Bibliotheek, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Contact Stel je vraag via mail aan: inbetweencafeijs@gmail.com

Waardebepaling achteraf Wij vertrouwen op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. De workshops worden gratis aangeboden. Voel je vrij voor actieve inzet. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Alles draait om meedoen en meedenken, omdat je samen meer weet & kunt dan alleen. Aan het einde van de bijeenkomst, bepaal jij wat de ochtend jou heeft gebracht. We nodigen je daarbij uit om dit te waarderen:

  • In de vorm van een voor jou passende financiële bijdrage in de (nieuwe) ‘bouwsteen’;
  • Door jouw talenten beschikbaar te stellen om de organisatie van het In Between Café IJsselstein verder te helpen. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van een deel van de organisatie, communicatie met kranten verzorgen, locatie in orde maken voorafgaand aan elke bijeenkomst of het verzorgen van een workshop.

Aanmelden hoeft niet, wees vooral hartelijk welkom, tot ziens op 8 januari in IJsselstein! Op naar een gezond & succesvol 2018!

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *