IJsselstein, maandag 11 september 2017

Deel dit bericht!

In Between Café IJsselstein nodigt je van harte uit voor de bijeenkomst op 11 september

Workshop: ‘Op weg naar een professionele toekomst waar je blij van wordt’  door Jan Daniël Toussaint Raven

Jan Daniël is jarenlang als marketing- en communicatie-expert in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Hij omhelst de stelling: ieder mens wordt creatief geboren en dit is een tijd waarin we die eigenschap meer dan ooit moeten aanspreken. En succes wordt vooral bepaald door wat je kunt betekenen voor een ander. Het is de ambitie van Jan Daniël om met trainingsmethoden als Lean, Design Thinking en het Business Model Canvas iedereen zijn eigen specifieke talenten en ‘de dingen waar je blij van wordt’ te laten ontdekken.  Via deze weg zoveel mogelijk mensen te helpen aan een nieuwe professionele toekomst die bij hen past.    YouTube kanaal: Veranderwerk

Website: www.veranderwerk.com

Presentatie‘ Intuïtief schilderen.  Wat heb ik daar nu aan?’

door Sylvia te Braake

Een begrijpelijke reactie die Sylvia vaker heeft gehoord.

Wat men niet weet is dat het schilderproces bij intuïtief schilderen veel belangrijker is dan het eindresultaat. Die komt vanzelf.

Op het moment dat je los kunt laten dat het iets moois moet worden geef je jezelf alle ruimte om datgene te creëren wat voor jou belangrijk is. En daar kan een boodschap inzitten. Terwijl je schildert, kun je geconfronteerd worden met vragen als: grenzen stellen, connectie maken met jezelf, uit het hoofd en in het hart zitten.

Website : www.kunstigart.nl

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *