In Between Café Utrechtse Heuvelrug op 11 juni 2018

Deel dit bericht!

11 juni op Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

We zijn al weer bijna bij de langste dag van het jaar aangekomen en de meteorologische zomer is inmiddels begonnen. Voor wie een nieuw avontuur wil beginnen of zichzelf in de kijker wil spelen, heeft het team van het In Between Café Utrechtse Heuvelrug een inspirerend, nieuw en interessant programma samengesteld. Je bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op maandag 11 juni om het café weer te bezoeken en je te laten inspireren en enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan!

 

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops om 9.30 uur en 10.40
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken.
• “Route richting ondernemerschap” door Gerrie Gregoor (45 minuten)
• “Video editing voor dummies” door Hennie Noijens (45 minuten)

• Er is ruimte voor een derde workshop: netwerkwandeling of een vragenrondje onder leiding van de In Between Caféhouders (45 min.).

Workshops:
“Route richting ondernemerschap”
In deze workshop gaat Gerrie je meenemen op de route richting het ondernemerschap.
Gerrie gaat je stap voor stap uitleggen wat je in de voorbereiding al kan doen, maar ook wat de beste manier van inschrijven bij de KvK is. Het zal gaan over uitdagingen (houdt iedereen zich aan zijn afspraken) – over passie (je vindt het geweldig om ondernemer te zijn, maar wat onderscheidt jou nou van de rest) en over administratieve verplichtingen. Helder en eenvoudig uitgelegd.
Door Gerrie Gregoor 45 minuten.

Uw betrouwbare en flexibele administratieve partner

Gerrie Gregoor is in 2012 na jaren in loondienst te hebben gewerkt in de financiële dienstverlening, begonnen met haar eigen administratiekantoor. Door haar lange ervaring op administratief vlak, weet ze hoe ze ZZP-ers en MKB-ers van dienst kan zijn en kan inspelen op specifieke wensen. Neem contact op via e-mail gerrie@gerriegregoor.com

“Video editing voor dummies” 

In deze workshop laat Hennie zien waarmee en hoe hij zijn filmpjes bewerkt. Na een korte samenvatting van de meest essentiële zaken bij het maken van een film (die komen namelijk onverkort terug bij het bewerken van je materiaal). Verder laat Hennie met welke programma’s hij werkt en vooral hoe hij aan info is gekomen over hoe de programma’s werken.

Daarna gaat Hennie praktisch (dus live) filmpjes bewerken en laat hij zien hoe zo iets kan leiden tot een halfproduct of misschien wel tot een eindresultaat.

Door: Hennie Noijens – duur 45 minuten.

“Netwerk-wandeling of vragenuurtje” 

De caféhouders zijn beschikbaar om bij voldoende belangstelling een netwerkwandeling of interactief vragenuurtje te houden. Bezoekers en deelnemers kunnen elkaar vragen stellen en helpen met het formuleren van antwoorden.

Door: caféhouders In Between Café Utrechtse Heuvelrug – duur 45 minuten.

Kosten en aanmelding

Deelname aan het ‘In Between Café’ kost € 5,00. Dit betaal je vooraf, bij aankomst bij de receptie van de Horst. Daarna kun je koffie of thee naar behoefte zelf pakken.

Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met Michiel@Inbetweencafe.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *