In Between Café Utrecht West: donderdag 7 maart 2019

Deel dit bericht!

De lente begint vroeger dan gepland. Hopelijk ook in onze hoofden. In elk geval begint de lente ook economisch, waardoor er meer mensen aan het werk komen. En daar is het IBC Utrecht West voor bedoeld: elkaar steunen, om gesterkt op zoek te gaan naar de baan die het best bij jou aansluit. Op 7 maart a.s. hebben we weer een In Between Café-bijeenkomst. We heten jou van harte welkom. Wat gaan we doen?

Workshop: Bullet Journaling

Wil je meer inzicht in en overzicht over je administratie, taken en creatieve ideeën? Dan biedt Bullet Journaling misschien een handig handvat. Een bullet journal is een soort agenda+ die je helemaal naar je hand zet. Ook bij het zoeken van werk kan een bullet journal je helpen.

Door: Marieke van Oostveen

Duur: 45 minuten

Netwerken: UW Netwerkmoment”

Waar sta jij op dit moment qua ontwikkeling en carrière? Waar zou je willen staan? Wat zijn je uitdagingen? Welke volgende stappen ga je nemen?  Netwerken: omdat  twintig IBC’ers meer weten meer dan één.

Door: Mira Besselink & Anne Marie aan de Stegge

Duur: 45 minuten

Ben je op zoek naar werk? Ben je op zoek naar opdrachten? Wil je je professioneel ontwikkelen? Wil je je persoonlijk verrijken? Dan hoort het maandelijkse In Between Café in jouw agenda te staan.

Het In Between Café Utrecht West vindt plaats op donderdag 7 maart 2019 in Buurthuis Rosa in Lombok, Utrecht (vanaf 9.00 uur). Aanmelden wordt op prijs gesteld, en kan via deze link.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *