In Between Café Utrechtse Heuvelrug – 10 september 2018

Deel dit bericht!

Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

Na een fantastisch lange warme zomerperiode, staat de meteorologische herfst voor de deur. Voor wie een nieuw avontuur wil beginnen of zichzelf in de kijker wil spelen, heeft het team van het In Between Café Utrechtse Heuvelrug een inspirerend, nieuw en interessant programma samengesteld. Je bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op maandag 10 september om het café weer te bezoeken en je te laten inspireren en enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan!

 

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops om 9.30 uur en 10.40

Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken.

• “Workshop Werkopstellingen” door Daphne Kaffka (90 minuten)

• “Workshop Een eigen bedrijf, de kortste weg naar werk” door Alfred van Muiden (90 minuten)

 • Er is ruimte voor een derde workshop: netwerkwandeling of een vragenrondje onder leiding van de In Between Caféhouders (45 min.).

Workshops:

 “Workshop Werkopstellingen” door Daphne Kaffka

Door middel van een werkopstelling op tafel krijg je informatie over jouw werk. Werk waar je naar op zoek bent, maar ook werk dat je verloren bent.

Het gaat om gedachten zichtbaar te maken. Je krijgt inzicht over waar je nu staat en welke belemmeringen er zijn. Samen ga je op zoek naar waar je groei zit en welke eerste stap je weer kan maken. Je krijgt deze ochtend meer focus op waar je heen wilt.

Daphne Kaffa is Metgezel voor mensen met levensvragen. Zij brengt mensen graag weer opnieuw in balans. Opstellingen, Transactionele Analyse en NLP zijn de stromingen die zij gebruikt. Daarnaast is zij werkzaam als officemanager bij een opleidingsinstituut.

Door Daphne Kaffka – duur 90 minuten.

 

“Workshop Een eigen bedrijf, de kortste weg naar werk”

Er wordt door Alfred kort ingegaan op het opstarten van een bedrijf en vooral, hoe je dat succesvol doet. De workshop is heel interactief en toegespitst op mensen die starten vanuit een werkeloosheidssituatie maar wel héél veel kennis en ervaring hebben. Soms te veel voor een werkgever, maar genoeg voor een opdrachtgever….

Sinds 1989 is Alfred van Muiden actief in het begeleiden van ondernemers, startende maar ook ondernemers die al jaren actief zijn. Ruim 3.000 bedrijven heeft hij begeleid bij de start van een eigen onderneming. Deze database levert hem een zee aan praktische kennis. En nog elke dag leert hij weer van nieuwe zaken!

Door: Alfred van Muiden – duur 90 minuten.

“Netwerk-wandeling of vragenuurtje” 

De caféhouders zijn beschikbaar om bij voldoende belangstelling een netwerkwandeling of interactief vragenuurtje te houden. Bezoekers en deelnemers kunnen elkaar vragen stellen en helpen met het formuleren van antwoorden.

Door: caféhouders In Between Café Utrechtse Heuvelrug – duur 45 minuten.

 

Kosten en aanmelding

Landgoed de Horst vraagt voor het gebruik van de ruimte, koffie en/of thee een bijdrage van € 5,00. Deze betaal je bij de receptie. Je kunt dan koffie of thee naar behoefte zelf pakken.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *