In Between Café Utrechtse Heuvelrug op 10 december

Deel dit bericht!

 

Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

Op 10 december houdt de Utrechtse Heuvelrug weer een In Between Café op Landgoed de Horst. Voor deze bijeenkomst hebben we weer inspirerende workshopsleiders gevonden die hun workshop bij ons komen geven. Beide workshops duren 3 kwartier, tussendoor is er tijd om te netwerken.

Workshop Stressmanagement, door Karin den Besten

Tijdens de workshop stressmanagement maak je kennis met mindfulness, bewust leven in het hier en nu. Ontdek hoe mindfulness en bewust ademen kan helpen om te ontspannen tijdens stressvolle periodes. Met eenvoudige oefeningen uit de mindfulness traditie wordt bewustzijn omtrent stress gecreëerd. Er worden tips en tools aangereikt om beter te kunnen ontspannen en geleerd hoe jezelf fysiek en mentaal sterk neerzet.

Karin is docent yoga, mindfulness & ademtherapeut. Zij specialiseerde zich in hulp bij stressgerelateerde klachten en burnout. Vanuit haar bedrijf Yoga Unlimited biedt zij privésessies aan particulieren en groepslessen, trainingen en workshops in het bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.yogaunlimited.nl

Workshop inzichtcollages door Gabriëlle Buys

Tijdens de workshop ga je een collage maken die je interpreteert, Met behulp van vragen krijg je inzicht in het hoe en waarom van je werkloosheid, welk werk bij je past of waarom het sollicitatieproces stagneert.

Het is leuk, ontspannend en inspirerend om te doen en eenvoudig om het thuis nog eens te doen.

Gabriëlle Buys is grafisch vormgever (Gabgrafisch.nl). Daarnaast heeft ze zichzelf de laatste jaren bijgeschoold in persoonlijke ontwikkeling.

De combinatie van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling voegt zij samen in Gabs atelier. Ze laat je het plezier en de helende werking ervaren van iets nieuws creëren en experimenterend bezig te zijn.

Bijdrage:  Bij aankomst betaal je € 5,-. aan de Horst voor deelname. Daarna kun je koffie of thee naar behoefte zelf pakken. Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met  utrechtse-heuvelrug@Inbetweencafe.nl

LocatieLandhuis Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Routebeschrijvinghttps://www.landgoeddehorst.nl/contact/

ContactE: utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl

 

You may also like...

1 reactie

  1. erick oostermeyer schreef:

    Wij komen maandag met 3 nieuwe café houders vanuit Amersfoort kijken hoe het allemaal in zijn werk gaat. We komen de kunst als het ware even afkijken voordat we onze eigen workshops gaan organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *