In Between Café Utrechtse Heuvelrug op 12 maart

Deel dit bericht!

12 maart  De Horst, van De Baak in Driebergen

 

 

 

 

 

 

 

We hebben net een koude periode achter de rug. Gevoelstemperaturen ver onder nul. Gelukkig is het team van het ‘In Between Café’ Utrechtse Heuvelrug niet vastgevroren en heeft net als de krokussen het kopje boven de grond uitgestoken om een interessant en inspirerend programma samen te stellen. Je bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op maandag 12 maart om het café weer te bezoeken en je te laten inspireren en enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan! Er zijn twee rondes zodat iedereen aan twee workshops kan deelnemen.

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst gelegen aan De Horst 1, 3971 KR in Driebergen.

Workshops vanaf 9.15 uur en 10.40

Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken.

• “Presenteren kun je leren” door Hennie Noijens en Regina Rothert

• “Een frisse gestructureerde blik op je sollicitaties” door Mira Besselink (45 min.)

• “Zit je met vragen, kom erbij en stel ze” door Michiel Keizer en Herbert Schaapveld (45 min.)

Workshops:

“Presenteren kun je leren”

Presenteren? Mij niet gezien. Een nachtmerrie. Ik klap op voorhand al helemaal dicht. Niet voor 100, niet voor 50, niet voor 10, nee nog niet voor 2 mensen.

Zo herkenbaar.

Maar waarom? Welke zijn de aapjes op jouw schouder die je weerhouden van een vlammend betoog?

Bij je hockeyclub; namens het bestuur van de oudervereniging; bij de bruiloft van je broer; etc. etc……………… Maar ook (en zeker niet minder)……. tijdens je sollicitatiegesprek!

Tijdens de workshop “Presenteren kun je leren” krijg je een aantal handvatten en tools aangereikt. Deze stellen je in staat om je eigen belemmerende overtuigingen te (h)erkennen maar vooral om ervan af te komen.

Door Hennie Noijens en Regina Rothert  – duur 45 minuten. 

“Een frisse gestructureerde blik op je sollicitaties ” 

Stel, je ziet een vacature en je denkt: Leuk! Dat wil ik wel doen! En ik weet ook dat ik het kan! Maar, dan moet je dus nog bij de organisatie aan de tafel zien te komen. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste dingen onder de aandacht brengt in je brief en je cv? Een gestructureerde aanpak die werkt, en die je voor elke sollicitatie opnieuw kunt gebruiken. Tips die ook verzameld zijn aan de hand van informatie van recruiters. Zodat je de belangrijkste dingen altijd op een rijtje hebt en je daar gerust over kunt zijn. Mira is een enthousiaste caféhouder van het IBC Utrecht West.

Door: Mira Besselink – duur 45 minuten.

“Zit je met vragen, kom erbij en stel ze” 

Stel, je hebt vragen over hoe je iets aan kunt pakken, of wat je kunt doen. Kom dan bij deze workshop onder leiding van de caféhouders Michiel en Herbert. Bezoekers en deelnemers kunnen elkaar vragen stellen en helpen met het formuleren van antwoorden.

Door: Michiel Keizer en Herbert Schaapveld – duur 45 minuten.

 

Kosten en aanmelding

Deelname aan het ‘In Between Café’ kost € 5,00. Dit betaal je vooraf, bij aankomst bij de receptie van de Horst. Daarna kun je koffie of thee naar behoefte zelf pakken.

Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met Michiel@Inbetweencafe.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *