In Between Café Utrechtse Heuvelrug op 14 mei 2018

Deel dit bericht!

De meewerktuin

Verbazingwekkend hoe snel de natuur zich nu ontwikkelt. Fruitbomen bloeien, groene blaadjes schieten uit de knop. Een mooie gelegenheid om in de ontluikende moestuin van Landgoed Zonheuvel bijeen te komen. Ook deze keer heeft het team een nieuw, interessant en inspirerend programma samengesteld. Je bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op maandag 14 mei om het café weer te bezoeken en je te laten inspireren en enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan!

De buitenruimte wordt beschikbaar gesteld door De Meewerktuin op Landgoed Zonheuvel te Doorn. De bijeenkomst begint met een korte introductie van en rondleiding door de moestuin onder leiding van Nicole Recourt en Marnix Lamers, waarin ze de bezoekers uitnodigen in het Meewerktuin-gevoel.

Workshops om 9.30 uur en 10.40

Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken.

• “Composteer je talent” door Nicole Recourt en Marnix Lamers (45 minuten)

• “Video editing voor dummies” door Hennie Noijens (90 minuten)

• Er is ruimte voor een derde workshop: netwerkwandeling of een vragenrondje onder leiding van de In Between Caféhouders (45 min. 

Workshops:

“Composteer je talent” (45 minuten)

De Meewerktuin is een recent gestarte maatschappelijk betrokken onderneming. Ze kan heel wat helpende handen gebruiken, zowel in de tuin als voor de organisatie en marketing. Marnix Lamers: “We gaan graag met de In Between-deelnemers in gesprek om te kijken welke werkervaringen ze bij ons willen opdoen. Zodat ze met meer zelfvertrouwen sollicitaties aan gaan.” Nicole Recourt: “Bovendien hebben we plannen om mensen zonder werk te helpen op weg naar ondernemerschap dat past bij wie ze echt zijn.”

De deelnemers krijgen in de workshop prikkelende vragen voorgeschoteld aan de hand van een constellatie van compostonderdelen. Centraal staan het herwaarderen van ‘lagen’ werkervaringen en de samenhang zien met de lagen in een composthoop. Zo’n hoop creëert zeer vruchtbare humus; het koesteren van je wijsheid en ervaringen creëert de bodem voor het aanspreken van je talenten. 

Nicole Recourt 06 55 07 00 03 / Marnix Lamers 06 15 05 08 24 / tuinbuilding@meewerktuin.nl / www.meewerktuin.nl

Door Nicole Recourt & Marnix Lamers 45 minuten.

“Video editing voor dummies” 

In deze workshop laat Hennie zien waarmee en hoe hij zijn filmpjes bewerkt. Na een korte samenvatting van de meest essentiële zaken bij het maken van een film (die komen namelijk onverkort terug bij het bewerken van je materiaal). Verder laat Hennie met welke programma’s hij werkt en vooral hoe hij aan info is gekomen over hoe de programma’s werken.

Daarna gaat Hennie praktisch (dus live) filmpjes bewerken en laat hij zien hoe zo iets kan leiden tot een halfproduct of misschien wel tot een eindresultaat.

Door: Hennie Noijens – duur 45 minuten.

“Netwerk-wandeling of vragenuurtje” 

De caféhouders zijn beschikbaar om bij voldoende belangstelling een netwerkwandeling of interactief vragenuurtje te houden. Bezoekers en deelnemers kunnen elkaar vragen stellen en helpen met het formuleren van antwoorden.

Door: caféhouders In Between Café Utrechtse Heuvelrug – duur 45 minuten.

Kosten en aanmelding

Deelname aan het ‘In Between Café’ kost € 2,50. Dit betaal je vooraf, bij aankomst bij de Meewerktuin. Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met Michiel@Inbetweencafe.nl.

LET OP: De locatie is éénmalig anders, te weten Amersfoortseweg 98, 3941 EP DOORN.

Routebeschrijving:

Met de auto: Vanuit de richting Utrecht en Arnhem: Vanaf de afslag Maarn/Doorn volgt u de N227 richting Doorn. Bij kilometerpaal 9.7 vindt u de oprit van het Landgoed Zonheuvel aan uw linkerkant. Er is ruime parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer:

Bus 50 richting Veenendaal of Wageningen naar Doorn. Vanuit het centrum van Doorn stapt u in de streekbus nr 82 in de richting Amersfoort (via Leusden). U stapt uit bij de bushalte Maarten Maartenshuis, Landgoed Zonheuvel. Voor meer info: www.9292.nl

De Meewerktuin bevindt zich rechts van de oprit van het landgoed.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *