In Between Café Utrechtse Heuvelrug op 9 april 2018

Deel dit bericht!

9 april op Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

 

 

 

 

 

 

 

Eén jaar oud. Tijd om een feestje te vieren. Het ‘In Between Café Utrechtse Heuvelrug’ heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten en viert haar eerste verjaardag! Ook deze keer heeft het team een nieuw, interessant en inspirerend programma samengesteld. Je bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op maandag 9 april om het café weer te bezoeken en je te laten inspireren en enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan! Om meer de diepte in te gaan hebben we, in overleg met de workshophouders, ervoor gekozen om deze keer één ronde van 90 minuten aan te bieden. Deze wordt onderbroken met een pauze. Iedereen zal dus aan het begin van de workshops een keus moet maken.           

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops vanaf 9.15 uur en 10.40

Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken.

• “Video-pitchen” door Hennie Noijens (90 minuten)

• “Vitaliteit en veerkracht door Christa van Werkum en Bets Everts (90 minuten)

• Er is ruimte voor een derde workshop: netwerkwandeling of een vragenrondje onder leiding van de In Between Caféhouders (45 min.).

Het aantal deelnemers voor de workshop Vitaliteit en veerkracht is beperkt tot ongeveer 16 personen. Als je mee wilt doen met deze workshop meldt je dan s.v.p. aan via Michiel@Inbetweencafe.nl

 

Workshops:


“Video-pitchen” (90 minuten met pauze)  door Hennie Noijens – duur 90 minuten.

De meest actuele ontwikkeling op het gebied van solliciteren: de videopitch.

Wil jij opvallen tussen de sollicitanten? Eruit springen? Onafhankelijk van je leeftijd? Dan mag je deze workshop niet missen. Het toevoegen van een (korte) videopitch aan je sollicitatie is dé oplossing. Spannend? Ja. Moeilijk? Nee. 

Je leert het in deze 1,5 uur durende workshop, stap voor stap. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag.

Voorbereiding:

Heb je een mobiele telefoon met camera? Of een videocamera? Neem die dan mee. Heb je een laptop? Laat die dan ook vooral niet thuis. Je kunt er al tijdens het 2e deel van de workshop mee aan de slag. Noodzakelijk is dit echter niet.


“Vitaliteit en Veerkracht” door Christa van Werkum en Bets Everts – duur 90 minuten.

 Hoe blijf je vitaal en veerkrachtig tijdens je zoektocht naar werk?

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

1.   Wat verstaan we onder vitaliteit en veerkracht? Waarom is dit zo belangrijk bij het zoeken naar werk?

2.   Hoe staat het met jouw eigen vitaliteit en veerkracht?

3.   Wat kan je doen om je vitaliteit zo te houden en/of verder te versterken?

Het programma bevat een beetje theorie, veel interactie en samenspraak in diverse werkvormen, je gaat samen aan de slag en je kunt leren van elkaar. Kernmerken: samen theorie bouwen, individuele reflectie, duo-gesprekken, gezamenlijke systemische oefening, persoonlijk actieplan.

Christa van Werkum is van origine arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij heeft ruime ervaring met coachen, opleiden en ontwikkelen van mensen in organisaties. Christa is recent gestart met haar bedrijf ChristaVersterkt en is bereikbaar via info@christaversterkt.nl, tel 06 13772491 of via Linkedin christavanwerkum.

Bets Everts is werkzaam als adviseur ARBO en heeft een grote passie en kennis van Kinesiologie. Ze heeft naast haar baan een eigen praktijk in Wijk bij Duurstede Key4balance Kinesiologie Praktijk. Voor meer info mail naar info@key4balance.nl.


 “Netwerk-wandeling of vragenuurtje” door: caféhouders In Between Café Utrechtse Heuvelrug – duur 45 minuten.

De caféhouders zijn beschikbaar om bij voldoende belangstelling een netwerkwandeling of interactief vragenuurtje te houden. Bezoekers en deelnemers kunnen elkaar vragen stellen en helpen met het formuleren van antwoorden.


Kosten en aanmelding

Deelname aan het ‘In Between Café’ kost € 5,00. Dit betaal je vooraf, bij aankomst bij de receptie van de Horst. Daarna kun je koffie of thee naar behoefte zelf pakken.

Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met Michiel@Inbetweencafe.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *