In Between Café Utrechtse Heuvelrug op 9 juli 2018

Deel dit bericht!

9 juli op Landgoed De Horst, van De Baak in Driebergen

Het In Between Café Utrechtse Heuvelrug is dé ontmoetingsplaats voor werk- en opdracht zoekenden.

Elke tweede maandag van de maand komen we bij elkaar op Landgoed de Horst in Driebergen.  

Op 9 juli ben je weer van harte welkom!

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst. Verbindend & Motiverend

Ook voor deze bijeenkomst hebben we weer inspirerende workshopsleiders gevonden die hun workshop graag bij ons komen geven.

De workshops starten om 9.30 uur en 10.40
Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken:

“Kernkwaliteit als Unique Selling Point” door Annet Hijdra 

“De Wet van de Aantrekking” door Astrid Tees

Bij voldoende belangstelling wordt door de caféhouders een netwerkwandeling verzorgd door de Caféhouders .

 

“Kernkwaliteiten als Unique Selling Point” – Annet Hijdra – duur 45 minuten.

In de workshop ga je op zoek naar je kernkwaliteit! Waar ligt je valkuil en hoe kan je voorkomen dat je steeds weer in je eigen valkuil stapt. Welke kwaliteit heeft een ander, waar jij misschien iets van kan leren?

Annet Hijdra heeft als leidinggevende werknemers begeleid om vanuit hun eigen kracht te werken. Ieders kwaliteit is uniek en van waarde voor een ander of dit nu is voor een collega, team, bedrijf of goede vriend.

Kortom een workshop waar je je eigen kernkwaliteiten (her)ontdekt en kan gebruiken als Unique Selling Point van jezelf en jouw diensten. Annet is docent en ontwerpt opleidingen voor bedrijven en werknemers. Je kunt contact opnemen via e-mail annethijdra@alvamars.nl

 

“De Wet van de aantrekking” – Astrid Tees – duur 45 minuten.

Vraag jij je wel eens af waarom sommige mensen alles meezit en anderen vaak pech lijken te hebben?

Waar jij bijvoorbeeld alle moeite doet om een baan te vinden maar toch steeds afwijzing op afwijzing krijgt, en je buurman de banen lijkt komen aan te waaien.

Zou dit toeval zijn?

Kom naar de workshop en leer hoe je de Wet van Aantrekking vóór je kunt laten werken. Astrid Tees weet er alles van, zij is lifecoach en coacht uitsluitend volgens de principes van de Wet van Aantrekking. Neem contact met haar op via info@delifecoachonline.nl of kijk op www.delifecoachonline.nl

 

”Netwerk-wandeling of vragenuurtje” –  duur 45 minuten.

De caféhouders zijn beschikbaar om bij voldoende belangstelling een netwerkwandeling of interactief vragenuurtje te houden. Bezoekers en deelnemers kunnen elkaar vragen stellen en helpen met het formuleren van antwoorden.

Kosten en aanmelding

Deelname aan het ‘In Between Café’ kost € 5,00. Dit betaal je vooraf, bij aankomst bij de receptie van de Horst. Daarna kun je koffie of thee naar behoefte zelf pakken. Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met  Michiel@Inbetweencafe.nl.

Met de auto:

Vanuit de richting Utrecht en Arnhem:

Vanaf de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20 van de A12) volgt u de Hoofdstraat (de N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ‘maximaal 50 km/uur’) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Er is ruime parkeergelegenheid, volg hiervoor P3. Volg daarna de borden “Receptie”.

Openbaar vervoer:

Bus 50 richting Veenendaal of Wageningen via Zeist/Doorn of vanuit Doorn richting Zeist (elk kwartier), ‘s avonds en in het weekend om het half uur.  Uitstappen bij de bushalte “Akkerweg”, gelegen aan de Hoofdstraat. U steekt de Hoofdstraat of de Horstlaan over en ziet aan uw linkerzijde de entree van Landgoed de Horst. Volg de borden ‘Receptie’.

Kosten en aanmelding

Deelname aan het ‘In Between Café’ kost € 5,00. Dit betaal je vooraf, bij aankomst bij de receptie van de Horst. Daarna kun je koffie of thee naar behoefte zelf pakken. Ben je niet in staat om dit bedrag te betalen, neem dan contact op met Michiel@Inbetweencafe.nl.

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *