Kom naar In Between Café Utrecht West op donderdag 6 juni 2019

Deel dit bericht!

Op donderdag 6 juni houdt het In Between Café Utrecht West weer de maandelijkse bijeenkomst met opbeurende en positieve workshops. We hopen je dan en daar te ontmoeten. Wat is het programma?

Workshop: “Kennismaking EHBG Eerste Hulp Bij Gesprekken : De Vergeten Vragen”
Gesprekken waarbij het er écht om gaat, zoals een sollicitatiegesprek, leveren veel spanning op. Hierdoor ga je zelf dicht en krijgt de ander jouw waarde niet te zien. De 20 vergeten vragen helpen je om van een gesloten gesprek een open gesprek te maken. Ze geven je ontspanning én je laat ook nog eens een onvergetelijke indruk achter. We gaan de vragen oefenen in tweetallen, zodat je ze direct kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Voor wie?
Voor iedereen die op zoek is naar een baan en wil leren om contact te houden met zichzelf en de ander in een spannend gesprek. We vragen van je om uit je comfortzone te stappen, omdat we daar leren en groeien. Wanneer je dit liever niet wilt, is deze workshop waarschijnlijk niet zo zinvol voor je.

Door: Yves Groen
Duur: 90 minuten

Ben je op zoek naar werk? Ben je op zoek naar opdrachten? Wil je je professioneel ontwikkelen? Wil je je persoonlijk verrijken? Dan hoort het maandelijkse In Between Café in jouw agenda te staan.

Het In Between Café Utrecht West vindt plaats op donderdagochtend 6 juni 2019 in Buurthuis Rosa, Malakkastraat 6 in Utrecht (Lombok). We verzamelen vanaf 9.00 uur. Aanmelden wordt op prijs gesteld en mag per mail naar utrecht-west@inbetweencafe.nl.

Programma en locatie
09.15 uur    Inloop
09.30 uur    Opening
09.45 uur    Eerste deel workshop
10.30 uur    Korte pauze
10.45 uur    Tweede deel workshop
11.30 uur    Afronding en afsluiting
Daarna tijd om verder te netwerken.
Deelname is gratis.

Meer weten?
Mail naar utrecht-west@inbetweencafe.nl.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *