Kom naar In Between Café Utrecht West op donderdag 7 februari 2019

Deel dit bericht!

De eerste sneeuw is gevallen, de koudste maand ligt voor ons. En het In Between Café Utrecht West blijft mensen op een warme manier verbinden. Ook op 7 februari bieden we een netwerkbijeenkomst en twee mooie workshops. Workshops die verschillend zijn en elkaar toch mooi aanvullen. We hopen je (weer) te ontmoeten op donderdag 7 februari 2019.

Workshop 1: “De arbeidsmarkt op”

Ook vaak afgewezen bij een sollicitatie? Er ooit aan gedacht om ‘kleiner’ te beginnen en zelfs in een andere functie of sector? Dan is het misschien de moeite waard om je aan te melden bij een uitzendbureau. Sander van Nimwegen, vestigingsmanager van PDZ Uitzendbureau komt vertellen waar er kansen liggen.

Door: Sander van Nimwegen

Duur: 45 minuten

Workshop 2: Stijl in zicht”

Spannend zo’n sollicitatiegesprek. Maar wat doe je aan? Iedereen is uniek. En een eigen persoonlijke stijl onderstreept dat. Anja van der Laan geeft de workshop ‘Stijl in zicht’. Een workshop over de kracht van kleur, met veel tips voor je sollicitatiegesprek.

Door: Anja van der Laan

Duur: 45 minuten

Ben je op zoek naar werk? Ben je op zoek naar opdrachten? Wil je je professioneel ontwikkelen? Wil je je persoonlijk verrijken? Dan hoort het maandelijkse In Between Café in jouw agenda te staan.

Het In Between Café Utrecht West vindt plaats op donderdag 7 februari 2019 in Buurthuis Rosa in Lombok, Utrecht (vanaf 9.00 uur). Aanmelden wordt op prijs gesteld, en kan via deze link.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *